muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

no vagi per dit

Preocupació per Son Espases
Les protestes de personal sanitari de Son Espases han duit la preocupació al Govern Antich. Hi ha temor que les mostres de malestar es converteixin en un problema d'aquí a les eleccions. Les previsions anaven cap a una altra banda: presentar l'hospital com el gran assoliment de la legislatura.

De la Vega, per Palma
L'exvicepresidenta del Govern María Teresa Fernández de la Vega passa uns dies de descans nadalenc a Palma. No s'ha deixat veure gaire, però dilluns hi va haver rebombori perquè a mitjan matí anà a un conegut bar del carrer de Bonaire. Són prou coneguts els seus lligams amb Mallorca.

El boom de les terrasses
Està passant per totes les barriades de Palma: els bars que disposen de terrassa exterior (sigui davant o darrere) on es pot fumar s'enduen clients d'altres establiments que concentren l'oferta en espais tancats. Els fumadors cerquen aquests locals, la qual cosa pot determinar, en el futur, la reestructuració de l'oferta. Els empresaris estan obligats a trobar-hi una sortida.

Una edició a Mallorca
El diari La gaceta vol treure una edició per a les Balears amb una redacció a Palma. El projecte seria imminent i, com a mínim, fins a les pròximes eleccions.El grup editor del diari,Intereconomía, fitxà fa poc el periodista Vicente Enguidanos per crear sinergies amb el grup audiovisual de SintoFerrús. Tanmateix, Enguidanos no en seria el responsable, sinó una persona imputada en el Palma Arena.

Jornades parlamentàries
El PP durà a terme jornades parlamentàries els pròxims 14 i 15. Tenen ganes de donar impuls al que resta de legislatura. Per preparar-les, aquests dies s'han reunit els presidents de comissió i destacats parlamentaris, com Antoni Pastor, Antoni Serra i Joan Flaquer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.