nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Menorca, tan a prop i tan enfora

Som conscient que la primera i més important unitat d'adhesió dels illencs és la seva illa. Els mallorquins ens definim, sobretot, com a mallorquins, els menorquins com a menorquins, els eivissencs com a eivissencs i els formenterers com a formenterers. Això ha estat i és així i no crec que s'hagi de canviar. No som partidari de potenciar de manera artificial el sentiment de balearitat, però d'això a viure completament d'esquena els uns dels altres, hi ha un abisme innecessari.

Divendres es varen fer a Can Alcover dos actes per acostar la rica realitat cultural menorquina als mallorquins interessats en allò que es mou en aquest àmbit a l'illa germana, i va quedar ben patent que de tota la producció cultural feta a Menorca, a Mallorca n'arriba un percentatge ínfim.Menorca és el tros de terra que queda més a prop de Mallorca, i malgrat això, inexplicablement vivim en la ignorància mútua.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 13 anys
Eivissa és s'illa que té un nivell mes baix de cultura però tampoc és es desert cultural que alguns imaginen. I Formentera, per lo petita que és, dóna bastant de si
Valoració:0menosmas
Per Toni d'Artrutx, fa mes de 13 anys
..."Menorca és el tros de terra que queda més a prop de Mallorca, i malgrat això, inexplicablement vivim en la ignorància mútua."...
Idò millor, els depredadors mallorquins a casa seva i els menorquins a casa nostra, Naltres solets sabem viure sense els prepotens mallorquins.
Valoració:-8menosmas
Per un amic, fa mes de 13 anys
I a Eivissa estan ben descontents amb Mallorca
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente