algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.58°
10°

No vagi per dit

Fiol es recupera
El diputat del PP Francesc Fiol es recupera molt bé de la intervenció a la qual va ser sotmés dilluns després de patir una afecció cardíaca. De fet, un grup de companys del seu partit el visitaren ahir a la clínica. El trobaren assegut a una butaca devora una taula plena de llibres i diaris. Estava molt animat i, de fet, els acompanyà fins a la porta quan s'acomiadaren.

Rodríguez té el plàcet de Madrid
José María Rodríguez serà el candidat del PP a la batlia de Palma: no hi ha obstacles de Madrid i les resistències regionals són insuficients per aturar el panzer de la política mallorquina. Ahir fins i tot es comentava que Rajoy li havia donat el plàcet en una conversa personal. Si Rodríguez finalment no és el candidat serà perquè no ho vol ser... o perquè no ha rebut el plàcet de la seva dona.

Gent valenta
Tècnics al servei d'ERC a Balears rodaren ahir a Can Gazà imatges del seu màxim responsable, Jaume Santandreu. L'objectiu és fer un documental propagandístic d'aquest partit amb vista a les eleccions del mes de maig. Es titularà Gent valenta, és semblant al que s'està emetent al Principat pel que fa a les seves eleccions i se li donarà la màxima difusió possible a través de la xarxa. L'anomenen Gent valenta perquè ERC ha detectat, segons enquestes, que el que més valoren els seus votants és la valentia.

Gordillo ja ha cobrat
Alguns missers comentaven ahir que l'exfiscal dels GAL Ignacio Gordillo, que ara assessora el PP balear al voltant dels casos de corrupció, ja ha cobrat 100.000 euros d'aquesta formació. Gordillo no ha emprès de moment cap acció sonada, però pel que sembla fa molta feina en l'estudi dels expedients i en la preparació de recursos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jaume, fa mes de 13 anys
si si, gent valenta, tant que quan les coses se complicaren partiren cap a cases.
Valoració:4menosmas
Per toni, fa mes de 13 anys
Idò, esperem que la seva dona se l'emporti al cinema.
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente