cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

Armengol i els pressupostos

La presidenta del Consell demostra notable habilitat negociadora i capacitat de diàleg amb els partits de l'oposició

La presidenta del Consell, Francina Armengol, té moltes possibilitats de treure endavant els pressupostos del Consell de Mallorca, que arriben als 410 milions, si pot aconseguir l'abstenció de PP i UM. A diferència del Govern Antich, és possible que Armengol ho aconsegueixi. En una legislatura tan convulsa com l'actual, Armengol s'ha distingit per la capacitat de diàleg amb l'oposició i per treure endavant objectius.

És el contrapunt amb l'Executiu balear o l'Ajuntament de Palma, on també l'esquerra governa en minoria i on les qüestions importants s'ajornen ple a ple. En aquest sentit, Armengol demostra coratge polític en voler treure els comptes, eina essencial per al funcionament i desenvolupament de tota institució. Sap negociar i posar l'interès general per sobre d'altres consideracions.

I no té por de parlar francament amb els altres partits. Aquesta actitud és valorada pels ciutadans, que per sobre de bregues polítiques i d'estratègies electorals volen solucions coherents als seus problemes i necessitats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.