algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
11°

El batle de Deià, davant la llei

És molt important la decisió del TSJIB d'obligar a pagar per via penal 600 euros setmanals per no haver tomat a Llucalcari

La decisió del TSJIB d'obligar el batle de Deià, Jaume Crespí, a pagar la multa de 600 euros setmanals per no haver enderrocat els quatre xalets il·legals de Llucalcari, remetent també el cas a un tribunal penal, s'ha de considerar exemplaritzant. La història d'aquestes quatre construccions de més de vint anys és la de les més vergonyoses dilacions que es recorden. Els polítics de torn s'escudaren en recursos i en excuses. Havien aconseguit que els habitatges continuassin drets durant més de dues dècades després de la seva edificicació.

El batle Crespí havia entrat també dins la peregrina tàctica dels recursos per no pagar la multa a la qual se l'havia condemnat per la seva omissió. S'ha acabat: o paga o s'haurà de fer front a responsabilitats penals mentre no es tomin les construccions. Si la justícia hagués tingut fa lustres la diligència i la contundència d'ara, probablement s'haurien evitat molts de desastres urbanístics i escàndols polítics lligats a la permissivitat. Ha costat molts d'esforços comprovar que l'Estat de dret funciona com cal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dèu ens valgui d'un ja està fet, fa mes de 13 anys
Doncs jo trob que els tribunals haurien de demanar les responsabilitats als qui en el seu moment ho permeteren i que ara estan tan tranquils a ca seva. El qui va ser batle de Deia, Francesc no se qué del PP.
El que no és just es que a l'actual batle li toqui pagar la lentitut judicial.
I a veure si les tomen d'una vegada.!
Com ses Covetes, vaja
Valoració:4menosmas
Per miquel monroig, fa mes de 13 anys
A Petra l'exbatle Joan Font Masssot amb la complicitat del seu grup majoritari a l'Ajuntament de Petra ens ha endosat el premi a tots els petrers : la multa per incompliment de la sentència contra l'esbucament de Son Canals l'hem de pagar entre tots quan fou una decisió seva per interessos electoralistes.
No és un cartell electoral per un futur president del Consell de Mallorca.
Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente