algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Salom, al Consell

José Ramón Bauzá posa a prova la cohesió del Partit Popular illenc amb decisions que crispen els seus barons

Les darreres decisions de José Ramón Bauzá estan posant a prova la cohesió del Partit Popular de les Balears. Els dirigents històrics se senten menyspreats pel seu nou líder, que capgira el partit per implantar-hi una renovació que, tanmateix, tampoc no s'acaba de percebre. Aquest és el cas d'ahir. La candidatura al Consell de Mallorca tenia tants pretendents com Jaume Font -defenestrat per una imputació-; Pere Rotger -a qui se li oferí el lloc-; Antoni Pastor -amb pes específic per poder aspirar-hi- i Joan Rotger -actual president del PP de Mallorca .Tanmateix, Bauzá sorprengué tothom en treure's de la màniga imposar-hi Maria Salom, que fa dues legislatures que és diputada a Madrid.

Les tensions que generà des de la dreta extrema Carlos Delgado quan denuncià el PP als tribunals o quan digué que Rajoy era un "impresentable" i una "màquina de perdre eleccions" fan rialles devora el que passa ara. Bauzá està exsecallant les aspiracions dels barons territorials que han bregat en els anys més durs del PP balear per empeltar figures sense pes. I encara ha de resoldre la candidatura de Palma, on Rodríguez plana de manera absoluta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Estalviem-nos el govern. Estalviem-nos l'Estat, fa mes de 13 anys
Si ens governa el mercat per a què volem govern ?
Si ens governa el mercat, per a què volem l'Estat ?
Valoració:0menosmas
Per Segador, fa mes de 13 anys
Ara és hora, mallorquins
ara és hora d'anar alerta
per quan venguin eleccions
tenir la ment ben oberta.
Bon cop de vot!
bon cop de vot si el parlar ens volen prendre
Bon cop de vot!
Volen matar i sepultar
la nostra llengua i cultura;
si el nostre poble recula
mala bèstia ens menjarà.
Bon cop de vot!
I els inics a dins un clot!
Jo vot, jo vot, jo vot!
Valoració:1menosmas
Per Paco, fa mes de 13 anys
Ara és hora de que el senyor Miquel Munar, en Josep Melià i en Joan Monjo se posin les piles (no sé si ho han fet ja o no) i comencin a tentar a la gent del PP de la part forana. Encara que molts batles i presidents de comités locals del PP no vegin bé abandonar la nau pepera (pensau que s'hi juguen el sou molts i és complicat), hi haurà molts de militants que ho veurien amb bons ulls. Ara és l'hora, ara o mai. Ells tenen l'oportunitat de fer UM gran i començar a gaudir d'una "espècie" de CIU mallorquina.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente