cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

Divergències sobre el tramvia

Sorprèn que en aquestes altures encara no hi hagi acord definitiu entre Govern i Cort sobre el traçat d'un projecte clau

Tres anys i tres mesos després del canvi de signe polític a les intitucions, Govern i Cort encara no han tancat l'acord final sobre el traçat definitiu del futur tranvia de l'aeroport. L'aposta de la Conselleria de Mobilitat de fer passar la nova infraestructura pel polígon de Llevant i per darrere el palau de congressos és plena de lògica i de coherència. I Cort, que en principi s'estimaria més que passàs per primera línia, és conscient que una eventualitat així implicaria enormes problemes en el seu projecte de fer un bulevard de tres carrils per banda on ara hi ha l'autopista.

De tota manera, sorprèn que en aquestes altures de legislatura encara no es tinguin les idees del tot clares quan, en teoria, ja fa anys que les obres del tramvia haurien d'haver començat. Així, la promesa d'aixecar aquesta il·lusió del ciutadà passarà, de bell nou, a formar part de la pròxima campanya electoral. L'important, però, és que Palma necessita una gran passa endavant en transport públic i el tranvia resoldria molts problemes de present i de futur.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quin fàstic!, fa mes de 13 anys
El que millor poden fer és deixar aqueix projecte de tranvia. Els veïns i turistes de S'Arenal tenen millors serveis d'autobús que els de moltes barriades de Palma, i quina necessitat hi ha de gastar diners que no tenen (hauran d'augmentar molt el deute ja astronòmic que han contret) per una cosa que no fa cap falta? Com tantes altres en les que han anat tudant els diners dels contribuents.
Valoració:0menosmas
Per més val tard, fa mes de 13 anys
Quan el canvi és bo, mai no és tard.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente