algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El debat

Antoni Pastor, el portaveu del PP en el debat de política general, donà dimarts per "acabat" el president del Govern i s'equivocà. Francesc Antich oferí la seva millor versió, i això que tant Pastor com Josep Melià foren contundents en la crítica. La qüestió, tanmateix, és que la crisi econòmica ha obstaculitzat el Govern amb la mateixa intensitat que aquest ha estat incapaç d'explicar la seva acció a la ciutadania.
El president va ser hàbil en recordar al PP la unitat de la llengua i la funció dels consells insulars. Es tracta de dos "temes d'estat" consensuats durant la legislatura passada en l'Estatut, i dels quals fuig el nou PP. Pastor no aclarí els dubtes, potser perquè també ell està confós.
A diferència d'altres anys, el debat fou entretingut, potser perquè els dos principals protagonistes traslladaren a l'hemicicle un aire forà. Tanmateix, el ple no haurà pogut respondre a les inquietuds d'aquella ciutadania que està angoixada pels problemes econòmics i pel futur de les seves famílies. Molta de gent devia esperar un altre to, un altre nivell de discussió i alguns acords, però just veieren com és d'ampla la distància que separa la seva realitat del Parlament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Antich i Pastor, mare meva quin horror., fa mes de 13 anys
Això no és un debat , sinó un disbarat. Tots fan "grosso modo" les mateixes polítiques econòmiques ineficients i antisocials.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente