nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

No vagi per dit

Torna l'històric Monerris
Les llistes municipals del PP de Menorca estan plenes de sorpreses. Pràcticament només repeteix Misericòrdia Sugrañes com a candidata a Alaior. Els altres són nous, com és el cas d'Àgueda Reynés com a cap de llista a Maó. I també hi ha resurreccions. És el cas de Ferreries, on el cap de llista popular serà l'històric Manolo Monerris, que torna a la primera línia política quan pràcticament tothom el donava per jubilat.

Calvo i Joserra: punts en comú
La batlessa socialista de Palma, Aina Calvo, i el president del PP, José Ramón Bauzá, tenen més punts en comú del que normalment es pensa. I no només pel fet que ambdós siguin fills de militar. També per la seva aversió a la premsa escrita. Tots dos diuen que no llegeixen diaris. La teoria que s'adjudica Calvo per no fer-ho és prou curiosa: "Mala batlessa seria jo si no sabés amb antelació a la publicació les notícies que m'afecten". No serà que els molesten les crítiques?

Acte a Vinaròs
Representants de l'OCB, entre els qual hi havia el coordinador de l'entitat, Tomeu Martí, acudiren ahir a Vinaròs (Castelló) per participar en els actes commemoratius del 300è aniversari de la Guerra de Successió. L'esdeveniment estava organitzat per la Federació Llull. Per part balear parlà Jaume Mateu, president de l'OCB. També ho feren Eliseu Climent (Acció Cultural) i Muriel Casals (Òmnium Cultural).

El discurs de Melià
Dins UM es comenta que el discurs que farà Josep Melià aquesta setmana dins el debat de política general serà "bastant crític" amb el Govern Antich. Hi ha expectació dins aquest partit per saber quin serà el posicionament del seu president, que marcarà l'estratègia fins a les eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.