cielo claro
  • Màx: 15.19°
  • Mín: 7.61°
15°

La franquesa de Moragues

Elconseller de Presidència parla clar. Mostra com el seu Govern surt endavant a partir de la debilitat interna del PP

El conseller de Presidència, Albert Moragues, deixa molt clara la línia del seu Govern en l'entrevista que publicam avui. No amaga que si el PP no hagués passat per una situació de catarsi interna molt important després dels nombrosos escàndols de corrupció que ha patit, a l'esquerra li hauria estat molt difícil mantenir-se en el poder després de l'expulsió d'UM del Govern el passat febrer. El PP té 29 diputats a la Cambra i l'esquerra, 27. La situació s'hauria fet insostenible si no hagués estat per les accions de la policia, els fiscals i els jutges.

I també pel fet que els conservadors haguessin d'elegir un nou president el març passat. Aquest ha estat el signe de l'actual legislatura: grans dificultats per totes bandes, trencament de la majoria de govern i debilitat en el funcionament de les institucions just en el centre d'una feridora crisi econòmica. Enmig d'aquest context, són d'agrair les paraules franques i planeres de Moragues. Demostren sentit comú i voluntat de superar l'actual situació a partir d'admetre la pròpia debilitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja heu perdut les eleccions, fa mes de 13 anys
La vaga general del passat dimecres ha sentenciat al PSOE, que ja havia perdut percentatge en les seves expectatives de vot per les seves mancances en la superació de la crisi econòmica i de les retallades socials. Els efectes de la protesta dels sindicats contra la reforma laboral dirigeixen als socialistes a un dels seus pitjors resultats electorals. El seu desavantatge respecte al PP en estimació de vot és de 14,5 punts percentuals, segons l'enquesta de Metroscopia . El sondeig va ser realitzat dijous passat, just a l'endemà de la vaga, fet que els responsables del sondeig consideren determinant. I és aquesta perspectiva la qual explica que el PSOE es trobi en aquest moment amb un 28,5% en estimació de vot, després d'una caiguda de 4,5 punts percentuals en un mes .
Valoració:2menosmas
Per salcorriendo, fa mes de 13 anys
Moragues que no tenteras:
Para ganar de calle(quedesosetrata) nomes heu de dur a tot el mitins
de la campanya a:
Zapatero
La Salgado
La de La vega
El Corbacho
y para remate finalextasis al niño Pepiño
victoriaasegurada... fora estress¡¡
Valoració:7menosmas
Per ZP el millor fitxatge del PP, fa mes de 13 anys
Si aquest senyor es creu que amb les mesures antipopulars del seu govern mantendran la cadira van servits.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente