nubes dispersas
  • Màx: 19.09°
  • Mín: 13.93°
19°

No vagi per dit

Antich llegeix molt
El president Antich devora els escriptors balears. Darrerament, ha llegit les novel·les Miracle a Llucmajor, de Sebastià Alzamora, i La felicitat dels dies tristos, del columnista de dB Pere Antoni Pons. Comenten, persones properes a ell, que està entusiasmat amb la qualitat dels creadors illencs. Això podria tenir conseqüències. No seria d'estranyar que organitzàs qualque acte o iniciativa de suport a les actuals generacions de creadors, dels quals se sent molt orgullós.

Perla, Murta i Busca
A part dels llibres, l'altra gran afició de Francesc Antich són les seves tres cusses, Perla, Murta i Busca, amb les quals aconsegueix evadirse-se durant els breus espais de tranquil·litat que té respecte dels seus problemes com a cap de l'Executiu. Dues són femelles de ca de bestiar i l'altra, una ratereta.

Molts de rotlos al Parlament
Ahir hi havia molts de rotlos als passadissos del Parlament. Preocupava més la situació externa que la interna. Preocupava la situació de Cort. No s'havien sentit mai tants de rum-rums al voltant de l'Ajuntament de Palma. "Què hi passarà?" era la frase més estesa. Membres de tots els partits parlaven del mateix.

Mendicitat davant els súpers
De cada vegada hi ha més gent pels voltants dels supermercats de Palma que demana suport i almoina. És un fenomen que ja era visible fa un any però que va en augment de manera preocupant. La imatge que ofereix aquest drama humà és molt dolorosa.

El clima transforma Palma
El sobtat canvi de temps i l'augment de les temperatures han fet que Palma assoleixi un aspecte lluminós després d'un hivern dur. Les zones arbrades comencen a lluir com mai.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pep, fa mes de 13 anys
Jo crec que en Xisco ja en té prou, pobret, en haver de llegir la premsa diària. Potser qualque dia pega un cop d'ull a la premsa esportiva. Pel que fa a la resta, aquest bon home no sembla que hagi llegit res mai en tota la seva vida.
Valoració:-2menosmas
Per ANGEL, fa mes de 13 anys
HI AUTORS BONS A LES iLLES I NO NECESSÀRIAMENT SÓN AQUESTS DOS JOVENEL·LOS TAN BEN PROMOCIONATS, TAN BEN PROTEGITS, TAN BEN CATAPULTATS.PERQUÈ DON FRANCESC NO LLEGEIX ELS BONS COM CARME RIERA, NEUS CAÑELLAS, JANER MANILA, VIDAL DE SANTANYÍ, MIQUEL MAS, HILARI CASALEIZ???...POTSER PENSAR EL PERJUDICA.
Valoració:-4menosmas
Per Colflori, fa mes de 13 anys
El que hi torna a haver davant els supermercats són pidolaires romanesos suposadament controlats per màfies. Davant ca'ls meus pares molts de dies es pot veure un tot terreny de luxe deixant una "indigent" davant el supermercat. En haver acabat la "jornada laboral" la passen a cercar.
Valoració:9menosmas
Per Pejó, fa mes de 13 anys
Ja sabíem que n'Antich era una mica limitat intel·lectualment. Aquestes suposades opinions literàries ho confirmarien.
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente