algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

No vagi per dit

Socias i la llei del sector públic
La directora general de Relacions amb el Parlament, Joana Maria Socias, va fer ahir una conferència a 270 funcionaris a l'hotel Palas Atenea de Palma per explicar-los la futura llei del sector públic. Socias, que és professora de Dret Administratiu, té molt clar que aquesta llei és pionera a tot l'Estat.

Preocupació pel nigul volcànic
Ahir es reuní a la Conselleria de Presidència la mesa de seguiment de la situació econòmica. Juntament amb els consellers Moragues i Manera, hi eren presents els representants dels agents socials. Els assistents expressaren preocupació pels efectes del nigul volcànic sobre el turisme.

Oliver ho segueix al mil·límetre
Josep Oliver, que acudí al dinar de presentació de la Mostra de cuina, digué a un grup d'amics que "si el nigul volcànic dura més de quatre o cinc dies, la situació es pot tornar molt dolenta per a les Balears.La qüestió pot ser d'una gravetat sense precedents".

El logo d'UM
Aquests darrers dies s'ha comentat que el nou logotip d'Unió Mallorquina es podria haver dissenyat a Barcelona. No és així. L'ha fet un publicista de Palma, que també fou un dels que aconsellaren al president Melià que de cap manera no canviàs el nom de partit.

ZP i les Balears
Es diu que Zapatero està molt preocupat per la conjuntura política balear. Demana molta informació i espera esdeveniments.

Un canvi difícil per a Bauzá
No ho tindrà gens fàcil José Ramón Bauzà per substituir Joan Martorell al departament de premsa del PP. Les virtuds professionals del periodista són difícils de trobar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vulca-no, fa mes de 13 anys
encara que la mona es vesteixi de seda l'amo en Pep....

menos canvi de logos
i més canvi de valors

menos golf
menos golfos
i més mans netes...
Valoració:-3menosmas
Per Vulcano, fa mes de 13 anys
Visca el nigul volcànic...i que duri!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente