algo de nubes
  • Màx: 16.42°
  • Mín: 7.61°
16°

Messi i més adjectius

Ahir teníem un feina agradable: resseguir els adjectius que les televisions dedicaven a Messi. "Actuació estel·lar", repetien al CNN+, i hom ho trobava inexacte, a més d'escàs, tot i que molt més rònega era la informació a TeleMadrid, que obria els esports de l'informatiu migdia amb la revenda d'entrades per al Madrid-Barça de dissabte i només en segon lloc parlava "d'un jugador que va camí de marcar una època". A Andalusia Televisió, també al migdia, era més important la Copa Federació, que disputava al vespre el San Roque de Lepe (no van dir amb qui, però sí anunciaren que hi hauria Villar a la llotja), en un partit que compararen amb el Bayern-Manchester.

Al France24 Messi era "majestuós", i a Al Jazeera l'adjectiu triat era "exquisit". A TV3, Núria Solé obrí el TN Migdia qualificant-lo de sublim, rere una faixa que parlava de "Messi, versió 4-1", i a IB3 el resum fou que Messi "fa que tothom passi gust de veure'l, sigui de l'equip que sigui". Parlem del partit de dimarts, amb l'audiència de l'any: més del 46% i més de vuit milions d'espectadors, i amb un minut d'or, prop de les 22.30 h, de gairebé 10 milions. Minut d'or? Hora i mitja, d'or!

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Es veu que es espanyols els cou que un jugador tan magistral militi i llueixi a s'equip insígnia des Països Catalans. Es anys setantes tothom que era espanyol parlava malament d'en Cruyff. De totes maneres, és llamentable que el Barça depenga tant de s'excel·lència d'un sol jugador. I també que en es món futbolístic des Països Catalans tot giri tant en es voltant del Barça. L'Athletic no té tant de pes en es País Basc, el té més repartit amb altres equips
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente