nubes dispersas
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

Menjar solidari de qualitat

Fa uns dies el batle de Sant Llorenç des Cardassar va signar un conveni amb en Tomeu Caldentey, Pinxo, i amb el doctor Dieter Beer pel qual s'iniciava una campanya per facilitar menjar gratuït a persones del municipi amb necessitats. Aquesta iniciativa va més enllà dels gests característics d'alguns polítics; el departament de Serveis Socials de Sant Llorenç, que coordina l'entrega d'aquests aliments, se n'ha cuidat perquè tenguin una qualitat mínima. En Tomeu Pinxo és un dels cuiners més emblemàtics de Mallorca i el fet que hagi posat, desinteressadament, el restaurant Molí den Bou a disposició d'aquesta campanya diu molt en favor seu.

Amb la subvenció d'alguns ciutadans, com el Sr. Beer, que subvencionen la despesa bàsica, el Molí den Bou elabora uns menús adients per ser congelats i repartits, gratuïtament, un dia a la setmana en punts d'entrega a la Coma i Sant Llorenç. En moments de crisi i d'atur cal exigir a les autoritats compromís amb aquella gent que no té treball i que passa serioses dificultats per sobreviure. Això no vesteix, ni realitza solemnes inauguracions, ni proporciona comissions econòmiques. Però és digne. M'he sorprès quan m'han dit que a Manacor no existeix cap menjador social en el qual es pugui menjar de franc. Què esperam?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A.L.M., fa mes de 13 anys
Això són iniciatives que mereixen ésser aplaudides i divulgades! Que allà on les autoritats són incapaços, o no tenen la bona voluntat, de resoldre un greu problema com aqueix de donar menjar a qui té fam, i l'`hagin de resoldre uns particulars, és molt lloable per a aquests i molt "deslloable" per a aquells qui tenen més obligació de posar-hi remei.
La meva admiració pels Srs. Beer i Caldentey, i enhorabona pel seu civisme, i que puguin exercir-lo durant molts i molts d'anys!
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente