nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
13°

No vagi per dit

Joaquín Molina, per la seu
Darrerament, Joaquín Molina s'ha fet molt visible per la seu central del PP al carrer Palau Reial de Palma. Es tracta del xofer oficial, guardaespatlles i diuen que assessor del batle de Calvià, Carlos Delgado. Sense anar més lluny, divendres passat va fer acte de presència al voltant de les quatre de l'horabaixa. Hi ha membres del PP que es demanen què fa Molina per Palma. Encàrrecs de Delgado? Molina és de professió policia municipal.

Pastor es mou per Manacor
Membres del PP de Manacor comenten que el seu cap, Antoni Pastor, té ganes de fer un bon paper en el pròxim congrés del PP. Es vol situar aviat en una pole position i "no vol quedar despenjat de cap de les maneres". Això implica, en la pràctica, que haurà de restablir ponts amb el factòtum José María Rodríguez, del qual es va distanciar moltíssim al final del 2008, durant el procés intern del congrés de Mallorca.

Melià, Buils i Monjo...
En medis d'UM que seguien ahir la pugna per la presidència del partit, que es podria decidir en la reunió del consell polític de demà, es comentava que la decisió dels munaristes de presentar-hi la candidatura de Francesc Buils davant l'opció de Josep Melià seria per forçar un pacte d'ajornar la resolució final i que, en conseqüència, Joan Monjo continuàs al capdavant de la formació fins que arribassin temps de calma.

Distanciament entre PSM i ERC
Tot indica que les relacions entre el PSM i Esquerra Republicana són ara fredes, però molt fredes. Les possibilitats de conformar una coalició nacionalista d'esquerres amb vista a les pròximes autonòmiques són, ara mateix, pràcticament utòpiques. Una cosa diferent seria Entesa per Mallorca, on sí hi ha, en principi, possibilitats d'acostament amb el PSM.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xoriguer, fa mes de 13 anys

Avís als navegants:

S'ha de tenir en compte que els estatuts del partit deixen clar que qualsevol militant pot reclamar un congrés si aconsegueix l'aval del 25% dels afiliats.
Valoració:1menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 13 anys
Em dol en l'ànima que el meu partit enlloc de sumar resti. En aquests moments hauríem de voler ser els aglutinadors d'el pal de paller, (ja sé que és una expressió molt gastada). Vull deixar constància que el què ha passat no m'agrada (traïcions, mentides,…) Suposo que puc.

Algú veurà UM com un orgue de gats. Jo sempre l'he vist com un cos capaç d'acollir la diversitat. Com el mateix país. Amb nexes comuns, amb sensibilitats diferents. Amb uns objectius que vagin més enllà que un simple objectiu utòpic. Jo vull la utopia per avui, no per demà.
Potser arribarà demà, però vull treballar per fer-la possible avui. Això dibuixa un partit complexe, difícil de gestionar. Potser sí. I què? Qui no vulgui pols que no vagi a l'era. Els humans ho volem controlar tot. Potser d'aquí ens vénen molts dels nostres mals. Qui vulgui organitzacions simples, jeràrquiques, monolítiques potser les hauria de buscar en un altre lloc.

Ara cal rejuntar les ferides i l'esperança, és un Congrés extraordinari. UM a de buscar una transversalitat que permeti sumar, que ens ultrapassi a nosaltres mateixos. Però crec que aquest objectiu no és criticable. Em dol el que passa al meu partit. Per molt que m'ho miro no sóc capaç de veure les virtuts d'aital cohesió.

Acabo. Em dol en l'ànima tot el que ens està passant. No sóc capaç d'entreveure ara les conseqüències de tot plegat. No crec que tot s'hagi acabat. Jo vull una UM que serveixi múltiples objectius. Uns d'immediats, altres a mig termini. On governar sigui un objectiu per alguna cosa, no en si mateix. On donar-nos la confiança sigui perquè volem fer una sèrie de coses que altres no volen fer. Si a cada bogada perdem un llençol, no hi arribarem mai.

Em dol en l'ànima i l'ànima se sent esgotada. Ferida. Però no vençuda. Sóc d'UM perquè vull, treballant colze amb colze amb uns companys i companyes, amics i amigues, ferms, amb els que compartim moltes coses, molts anhels, principalment a Palma. Però l'ànima, la meva, està de dol.
Valoració:0menosmas
Per Sí al pacte PSM-EN-Esquerra-Entesa-Verds, fa mes de 13 anys
Per molt fredes que siguin les relacions esperem que al final imperarà la lògica i la coherència i hi haurà pacte de tota l'esquerra nacional. Del contrari que qui hagi tancat les portes (PSM) faci del seu pa sopes però que no culpi Esquerra de no poder pactar.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente