nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Rajoy i la corrupció

És correcte que Rajoy faci autocrítica sobre els escàndols del PP balear, però no digué que Matas n'és la causa primera

Mariano Rajoy va ser ahir molt contundent a Palma en la condemna de les pràctiques corruptes que han afectat el seu partit, amb referència a les Balears. Tot i que demanà que no se'n facin "exageracions", va pronunciar una clara autocrítica pel que ha passat.

Sembla evident que el PP balear ha de girar full i ha d'encarar les eleccions autonòmiques de l'any que ve amb missatges nous i amb la suficient renovació per demostrar que ha deixat enrere el passat. Ara bé, tota bona autocrítica ha d'explicar les causes que han duit a la difícil situació en què ara es troben els conservadors illencs. I la causa primera dels desastres de la legislatura 2003-07 es troba en qui presidia aquell Govern i alhora era el cap del partit. Sorprèn que Rajoy no fes cap al·lusió a Jaume Matas.

Perquè, tant si és culpable dels delictes pels quals l'encalça la Justícia com si no, allò cert és que com a màxim responsable no va fer res per tal de frenar aquella dinàmica d'impunitat. Amb les seves dèries de grandesa i el seu envaniment, Matas no dugué el PP balear pel camí correcte. I ara ho paga.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.