nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

No vagi per dit

Safareig en comptes de font
Finalment, Cort no instal·larà una font al lloc on es trobava l'obelisc feixista de l'antiga plaça dels Jinetes de Alcalá. Han optat per posar-hi un safareig amb quatre brolladors. També reposaran aviat els pins que se n'anaren en terra durant la darrera tempesta.

Mancor no té solar per a una escola
L'Ajuntament de Mancor de la Vall té un mal problema: no hi ha solars, i molt manco municipals, per a la nova escola. Els veïns roseguen claus. El batle, Bernadí Coll, esgotà la tinta municipal la legislatura passada signant llicències per construir cases adossades dins el poble. També hi va haver festival d'edificació de xaleteria en rústic protegit. Resultat: la població s'ha disparat i ara no queda ni un mal racó per al nou col·legi.

Els pilots i els bocatas
Dilluns hi va haver molts retards en els vols a causa del mal temps. Un cas curiós és el que es registrà a Son Sant Joan. Un vol a Barcelona patí un retard d'unes sis hores amb 30 minuts suplementaris, perquè els pilots demanaren bocatas per a la tripulació i l'avió no es va enlairar fins que els aliments arribaren a bord. Això és el que ens han informat alguns passatgers.

Josep Melià i dia 25
Tot apunta que el pròxim dia 25, en la reunió del consell polític d'UM, Josep Melià Ques serà proposat com a nou president. Mentrestant, UM reforça l'aparell intern i ara s'unifica l'estructura d'organització del partit amb l'equip de política municipal.

El tema xueta interessa
És impressionant el nombre de visites i de comentaris en la nostra web a l'article publicat dilluns per Conxa Forteza amb el títol
Els xuetes i el retorn. La polèmica, molt encesa, se centra tant en les arrels com en el sentiment jueu dels mallorquins descendents dels antics conversos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Castro, fa mes de 13 anys
Melià jo de tu men aniria a la policia i diria que he perdut el passaport i que no el vull renovar. Si no ho fas tel foteràn!!!
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente