nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

No vagi per dit

Rodríguez, sense vacances

Dins el PP es comenta que José María Rodríguez, president del PP Palma, va fer feina bona part de la setmana passada. No ha tingut aturall. El veren a tots els actes, inclòs en el de l'Estendard. I també pel Grup Parlamentari, pel partit i pels bars de la zona amb companys de formació parlant de política. El portaveu parlamentari Francesc Fiol tampoc quasi no ha descansat.

Els regals d'Estaràs

L'eurodiputada Rosa Estaràs ha dedicat les festes a fer obra solidària. Va demanar a Brussel·les que li enviassin el joc oficial de la Unió, conegut com a Trivial Europeu. Aquest joc de taula permet conèixer el funcionament de la UE. Des de Brussel·les li n'enviaren 800 quilos de capses, la qual cosa vol dir més de mil jocs. Els ha repartit en els centres d'acollida de menors, començant per Càritas i Creu Roja. També anà a donar presents al centre d'acollida Norai, a la carretera de Sóller.

Vindrà Matas?

En els dinars i sopars en què han participat polítics durant la setmana passada s'ha repetit la mateixa pregunta: "Es presentarà Matas a declarar davant el jutge Castro el pròxim març?". Fins a un parell de dies abans de la Nit de Nadal, l'opinió generalitzada era que hi aniria. Tanmateix, els esdeveniments posteriors fan pensar a molta de gent que tal volta quedi per devers el riu Hudson. Mai no s'havia parlat tant de política entre torró i torró com en aquests darrers dies.

Carrils bici

Continua havent-hi poquíssimes bicicletes pel carril bici de les Avingudes de Palma. El mal temps encara les ha allunyades més. Ara mateix, la seva presència és mínima.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 13 anys
Mala herba mai mor, en Rodríguez no aplega ni un trist constipat, per allò que veig; quan jo mateix duc un temps de molta activitat, inevitablement em constip. Per cert, sempre es diu que Eivissa és s'illa que està pitjor però no obstant això no hi trobam cap batle des tarannà d'en Delgado (per ara). Quant a en Matas, ben bé podria aixoplugar-se sota es "cosí de Zumosol" americà, sempre ha sét des qui van amb so corrent, quant i més comparant es contrast amb sa seua pròpia família
Valoració:2menosmas
Per Lluis Despuig Téllez, fa mes de 13 anys
Jo en canvi veig un fotimer de ciclistes per les voravies emprenyant als vianants. Ja es veu que això de transgredir allò que s'estableix té molt mèrit, especialment quan passen per davant el nas dels agents policials sense que en facin cap menció com he vist reiteradament i comprovat a les mateixes avingudes.
Valoració:-1menosmas
Per Xesca, fa mes de 13 anys
Potser amb la calorada s'ompliran de bicis plenes de degotissos de suor.
Valoració:1menosmas
Per Adéu estat dels espanyols, fa mes de 13 anys
Rodríguez batle de Palma i Delgado de Calvià.

molt bé, mallorquins; sempre dividits! som collonuts. així venen de fora i s'ho enduen tot i a sobre ens controlen i menen la vida.
Valoració:5menosmas
Per endividador, fa mes de 13 anys
En Rodríguez fa feina mentre la batlessa bada. Endivinau que guanyarà les properes eleccions.
No se si pels propis mèrits o pels demèrits dels altres.

Crec que el principal rèdit electoral que té el PP és la tasca de l'actual equip de Cort.
Valoració:6menosmas
Per Un que li foteren la roda de la bicicleta, fa mes de 13 anys
Encara no he vist cap regidor anar habitualment a Cort en bicicleta, tampoc han fet res per llevar d'enmig els lladres que et roben la roda o qualsevol peça de la bicicleta als 10 minuts d'haver-la deixat.
Valoració:22menosmas
Per Pronòstic, fa mes de 13 anys
Si en Matas no ha vingut per a Nadal, amb les ganes que deu tenir de venir a Mallorca, és que s´assegura de no haver-hi de quedar...
i sense veure el sol!
Valoració:18menosmas
Per Voravies sense artefactes, fa mes de 13 anys
A mi, a qui agradaria veure pel carril bici, és n´Aina Calvo i el seu sseguici. Per què no la hi veim? Predicaria amb l´exemple!
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente