algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

No vagi per dit

Escepticisme del PP
Dins el PP augmenta l'escepticisme respecte a com es resoldrà la crisi del Pacte en el Consell. No han mogut ni un dit perquè estan convençuts que "al final s'hi posaran tots d'acord". En les seves anàlisis de la situació, no albiren "ni la més petita possibilitat que hi pugui haver un canvi de color polític al Consell".

UM, missatges de "tranquil·litat"
Dins UM s'estan llançant missatges de tranquil·litat cap a la militància. La cúpula insisteix a tothom que s'ha de mantenir l'activitat pública pertot arreu amb absoluta normalitat i transmetent confiança en el sentit que "hem de continuar fent feina i desenvolupant la nostra tasca".

Nova agressió lingüística?
Per a desgràcia de Ramon Socias, l'OCB està treballant en un nou cas d'agressió lingüística que hauria passat el passat diumenge 9 d'agost al passeig marítim de Palma. Era el dia que esclataren alguns artefactes explosius a diferents bars i llocs públics. Resulta que un home de 63 anys hauria estat identificat per un subinspector de Policia, al qual contestà en català. Aleshores s'haurien produït moments de molta tensió i, fins i tot, l'emmanillament i la detenció de l'individu. Només se saben detalls dels fets, que es coneixeran del tot molt aviat.

Calvo: clarobscurs amb les bicis
Aina Calvo
pot estar contenta: de cada vegada hi ha més gent amb bicicleta per Palma i els carrils bici poden ser una solució de futur. Ara bé, del que no es pot donar passada és de les Avingudes. Els taps dels vehicles són freqüents i, de bicicletes, gaire bé no en passen. En dies com el d'ahir, feixucs pel que fa a la circulació, es feia ostensible la presència de policies locals en les cruïlles vigilant el trànsit. Si això continua així, la batlessa ha de fer rectificar-hi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
S'agressió fou, idò, dos dies després de sa que patí n'Ivan Cortès
Valoració:-1menosmas
Per jac, fa mes de 14 anys
Per a desgràcia de Ramon Socias??????????
Valoració:2menosmas
Per unitat de cures intensives, fa mes de 14 anys
Més gent amb bicis? Ah. Ara ens hi fixarem més, que ho hem notat.
Valoració:2menosmas
Per Corr, actor!, fa mes de 14 anys
La batlessa ha de rectificar-HI?

I aquest darrer pronom, què fa per aquí?

Propietaris del DdB, si voleu, me podeu llogar de corrector. No tenc feina i els vostres correctors pareix que baden molt...!
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente