algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Desbandada popular

El més greu per al PP balear no és que ahir esclatàs un dels casos més greus de presumpta corrupció lligats a la seva gestió. Com tampoc no ho seria que tot formàs part d'una cacera politicojudicial contra ells orquestrada pels socialistes, que en aquesta vida tot pot ser. No, el més greu per als populars és que davant això el partit viu una autèntica desbandada, un desgavell intern accelerat per la seva presidenta, "exiliada" al Parlament Europeu en una demostració que ha estat incapaç de posar ordre aquí en dos anys. Ara ningú no sap qui du les regnes, ni tampoc les vol agafar ningú.

Qui segueix el dia a dia del PP ho sap. Passat l'equador de la legislatura, les juntes locals no s'han renovat, és a dir, que encara no hi ha equips formats per treballar amb vista a 2011. Al territori clau, Palma, hi haurà batalla fins a la tardor. Ni al Parlament no s'han posat d'acord perquè hi hagués un sol cap de l'oposició. Evidentment, tampoc no saben segur qui serà el seu candidat al Govern. Si guanyen les properes eleccions són, definitivament, uns genis. Jo no ho dubt.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
I un Ibiza Arena, per descomptat!
Valoració:5menosmas
Per Asnarín, fa mes de 14 anys
No paseis pena, tenemos muchisimos adeptos que nos votarán y renaceremos de nuestras cenizas y en las próximas elecciones ¡¡¡arrasaremos!!! entonces construiremos un Manacor Arena, un Inca Arena, un Calviá Arena, un Fornalutx Arena...
¡¡¡la fuerza es nuestra!!!
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente