algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Balears, destinació turística segura

Unes hores terribles produïdes per un atemptat no han de fer ombra ni perjudicar mig segle d'esforç i il·lusió

Des de l'inici de turisme de masses a Mallorca, ara fa mig segle, un dels principals actius de l'Illa és la seva consideració de destinació segura en la més ampla accepció del terme. L'aeroport és modèlicament segur, com també els ports i les infraestructures de transport en general. El client que ve a Mallorca es troba amb una assistència sanitària i una protecció policial probablement superior a la del seu país d'origen. La seguretat és marca distintiva de Mallorca i del conjunt de les Balears.

L'atemptat d'ETA de dijous passat a Palmanova, una gota negra dins una mar de pau, calma i felicitat, no pot embrutar dècades i dècades de professionalitat i d'atenció exemplar als clients. Aquest era l'esperit de la reunió que varen mantenir ahir al Consolat el president Antich, el conseller de Turisme i els representants principals del sector turístic. Ningú no ha de caure en el desànim en aquest moment difícil. Més que mai, s'ha de treballar per potenciar el prestigi de Balears. Una hora terrible no ha de fer ombra a cinquanta anys de suor i empenta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bernadet, fa mes de 14 anys
També trob que depenem excessivament des turisme -ep, i de sa construcció-. L'economia d'un país no es pot sostenir només en una sola columna, cal diversificar-la. Això és tercermundista. No sé com sa gent no se'n dona compte.
Valoració:2menosmas
Per Joan de Balàfia, fa mes de 14 anys
Una cosa són es desitjos i una altra sa realitat. I, a part que sa realitat siga s'atemptat i es que puguin venir, també ho és s'excessiva dependència des turisme, especialment a Eivissa i Formentera, que no mos fan mica de bé en aquest sentit
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente