cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Un sistema fiable

La informació veraç sobre el curs de la grip A i la capacitat de resposta del nostre sistema sanitari són les millors garanties

Els nous casos de grip A registrats a les nostres illes no traeixen ni distorsionen les projeccions més raonables sobre la difusió de la malaltia. Com a país de molta entrada i sortida de gent, estam exposats a una certa incidència d'aquesta varietat de grip, però no es pot parlar en cap cas de situació de risc o d'espai amb perill addicional de contagi.

En tot cas, el que realment importa és el comportament del nostre sistema sanitari, fins ara modèlic tant en el tractament de la malaltia com en l'aspecte informatiu. Ja dèiem dies enrere que la informació sobre l'evolució de la grip A ha de ser veraç en tot moment, ha de convertir-se en la primera garantia de la fiabilitat que ofereixi el sistema amb vista als habitants mateixos del país i també amb vista al turisme.

D'altra banda, és molt important que el turista indecís sàpiga que, en cas de contagi, el nostre sistema sanitari té respostes tan eficients com les que pugui tenir el sistema més avançat. Si aquest sistema ha estat de fa molts d'anys decisiu en la tria de les nostres illes, no hi ha cap raó perquè ara deixi de ser-ho.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Toni, fa mes de 14 anys
Idò si no confies en els metges no fa falta que tornis mai més a visitar un PAC, un hospital o qualsevol urgència... Aquests en qui no confies s'han format durant molts anys i quan penses que ja no estudien, encara obren els llibres quan arriben a ca seva.

Per favor, no gastis recursos de tots visitant la "Seguretat Social" i ves a que te curi una personi en qui confiïs.
Valoració:-9menosmas
Per Estudiantet, fa mes de 14 anys
Els medjes no poden diagnosticar el grip A, ja que se han de enviar els anàlis a laboratoris que estan a Majadahonda (Madrid) i torban 48 horas.

Sobre el tractament no hi ha diferentias entre el grip normal i el grip A, només que el grip normal ès més perillós i produex més baxas, per ara.
Valoració:7menosmas
Per miquela, fa mes de 14 anys
Jo no confi ni en el Govern ni en els hotelers, però tampoc en els metges
Valoració:3menosmas
Per I vosaltres?, fa mes de 14 anys
I jo, en qui no confii és en el Govern ni en els Hotelers, que per un vot o un turista serien capaços de negar sa mare.
Valoració:7menosmas
Per cremantdièsel, fa mes de 14 anys
Els països realment avançats i seriosos adopten mesures molt abans que passi res, perquè les mesures són per prevenir, no per curar. Aquí en canvi, en aquest país de rialles, tot se fa a posteriori. Reaccionau ara pardals! Sempre a la cua, aquest és el lema.
Valoració:3menosmas
Per teresa, fa mes de 14 anys
I si vas a veure el metge i et diagnostica un grip normal i no se n'adonen que és un grip A fins que ja és massa tard?
Valoració:4menosmas
Per Toni, fa mes de 14 anys
Què voleu que vos digui! Jo ni confii en el sistema sanitari ni en els metges. No seria la primera vegada que hi vaig per una dolència determinada i em diagnostiquen una cosa que no hi té res a veure. Supòs que el políticament correcte deu esser confiar en ells, però no allò més sensat ni realista.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente