muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Arribada d'estrangers

No vénen tants de turistes
per xalar del seu repòs
i això és, com em supòs,
crisi de capitalistes.
Les illes estan molt vistes
però sempre han estat
un destí molt desitjat
que tothom ha volgut veure.
Esper que arribem a creure
que el turisme és qualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Es botones, fa mes de 14 anys
Es veritat Antoni:
Per ésser el turisme de qualitat, abans hem d'esforçar-nos, entre tots, per oferir qualitat, cosa que, començant pels responsables polítics de la cosa turística no es fa gaire o no es fa gens. Si vessis quin personal traballa a la gran majoria d'hotels t'en feries creus: gent sense educació, ni idiomes, malencarats i que nomes pensen còm fer-ho per donar-se de baixa, es clar que hi ha escepcions, peró els empresaris prefeirexen pagar un sòu baix a un aprenent que un sòu una mica més alt a un vertader profesional.

Valoració:2menosmas
Per Antoni, fa mes de 14 anys
I tu qui éts, que dius que al ciutadà del carrer no li fa por, això que venguin menys turistes? Ves si li fa por!, sobretot al ciutadà que es troba al carrer perquè abans feia feina a un hotel, potser d'Escarrer, i ara està forçosament desocupat.
Per ésser el turisme de qualitat, abans hem d'esforçar-nos, entre tots, per oferir qualitat, cosa que, comentçant pels responsables polítics de la cosa turística no es fa gaire o no es fa gens.
Valoració:1menosmas
Per I tu, qui ets?, fa mes de 14 anys
Al ciutadà del carrer no li fa por. A qui li fa por és a n´Escarrer, que plora davant el Govern! Si tothom fes el mateix, quin concert!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente