algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

No vagi per dit

Oreja s'oblidà de les Balears
No va estar gaire lluït ahir Jaime Mayor Ofeja a la inauguració dels cursos d'estiu de la FAES d'Aznar. En la seva intervenció, l'eurodiputat digué que ell sempre es trobarà "a la disposición de los padres de familia en Galicia, Catalunya y País Vasco" per defensar la llibertat d'elecció de llengües a les escoles. Oreja s'oblidà ‘terriblement' de les Balears, on també existeix una "persecució" contra l'espanyol, segons ell mateix comentà als activistes del "Circulo Balear".

Rectificar és de savis
La dita popular ve escaient al batle de Manacor, Antoni Pastor. El seu equip de govern ha anunciat que iniciarà els tràmits perquè l'escriptor Miquel Àngel Riera en pugui ser declarat fill il·lustre. Esperam que Pastor hi voti a favor i no faci com el 6 de juliol de 1998, quan ell i l'exbatlessa Catalina Sureda s'hi negaren en rodó. Rectificar és de savis.

Neteja a Na Marjal
Després dels estira-i-arronses entre Costes i l'Ajuntament de Son Servera per saber qui havia de pagar la factura, finalment seran els propietaris qui retiraran l'embarcació embarrancada des de fa mesos en la platja de Na Marjal.

Obres al palau de congressos
Diferents fonts coneixedores del conflicte donen per ben segur que el grup Barceló i Acciona no acabaran el palau de congressos. Això seria una bufetada tremenda per a la batlessa de Palma, Aina Calvo, gran impulsora d'aquest projecte iniciat pel PP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni Parreta, fa mes de 14 anys
Efectivament apolítica, Manacor te moltisims fills il-lustres que esperen el reconeixement oficial, peró ja sabem com es Manacor, tot ple de envejes i xafarderies, encara han de passar una ò dues generacions per netetjar les rencunies i les pors que venen del 1936.
Valoració:2menosmas
Per apolítica, fa mes de 14 anys
Miquel Àngel Riera, ja era fill il·lustre de Manacor. El títol és patrimoni de la seva literatura i se'l va guanyar l'escriptor. Que ara l'ajuntament ho reconegui només és pura circumstància. Així i tot, no són de fiar a Manacor! L'any 1995 varen aprovar (per unanimitat) dedicar un carrer a Guillem d'Efak i encara és l'hora que tot un consistori faci honor (honor?) al compromís!
Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente