cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.61°
10°

Està en perill el Reial Mallorca?

La possibilitat que el club quedi en mans d'un madrileny constata el fracàs col·lectiu de la nostra societat

El senyor Carlos González és conegut en els mitjans futbolístics espanyols per haver avalat el senyor Onieva en la seva xarlotada de presentar-se a les eleccions presidencials del Reial Madrid. La candidatura d'Onieva durà escassament quaranta-vuit hores, ja que la solvència del conjunt no arribava als mínims exigits. Una vegada més va quedar al descobert que el madridisme, com a ideologia que realment és, aixopluga uns materials humans que representen la versió basta del señorío que encarna don Florentino Pérez.

Tot això no ens hauria de preocupar gaire, ans al contrari, si no fos perquè ara ha fet la seva aparició en l'entorn del mallorquinisme futbolístic el senyor Carlos González, madrileny i madridista, i ha fet una oferta a Mateu Alemany, que havia comprat el RCD Mallorca per 1.500.000 euros. No ha transcendit en nombres l'oferta de González, però en qualsevol cas l'entorn mallorquinista hauria de vigilar que el club no vagi a parar als despatxos on es maneja capital mercenari.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lo Tort Ballester, fa mes de 14 anys
A ca una p... "s'Alfonso".
Si és "Real" que se l'enduguin allà a on hi ha el rei!
Valoració:6menosmas
Per Ferrer, fa mes de 14 anys
Jo no consider que sigui un fracàs. El RCD Mallorca és un club foraster i els mallorquins haurien de ser de l'Atlètic de Balears o del Constància.
Valoració:-4menosmas
Per Mallorquina no mallorquinista, fa mes de 14 anys
Ja fa molt temps que el Mallorca no identifica als mallorquins, la majoria de la seva massa social és gonella i/o espanyolista
Valoració:12menosmas
Per lluis, fa mes de 14 anys
Aqui no en tenim cap de "societat", Esta per refer, aixo es el degavell social en el que estam obligats a viure gracias als espanyols.
Valoració:5menosmas
Per xesc, fa mes de 14 anys
I ara està en mans de gonelles. No hi ha massa diferència.
Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente