nubes dispersas
  • Màx: 17.72°
  • Mín: 8.69°
17°

No vagi per dit

El pla per al Jonquet
Falta prop d’un mes perquè s’acabi el període d’al·legacions previ a la declaració del Jonquet com a conjunt històric. Això donarà peu a l’elaboració d’un pla especial per a la zona. En la pràctica, tota aquesta tramitació burocràtica significa que no s’hi deixarà fer el gran centre comercial que es preveia ubicar al gran solar situat entre l’edifici Mar y Tierra i el passeig marítim. Tot indica que allà només hi deixaran fer cases d’una tipologia adaptada a l’entorn i que no alterin la personalitat d’aquesta àrea.

El Bar Omissió
Divendres s’inaugurà, al carrer de Bartomeu Pou de Palma, el bar Omissió, aferrat paret per paret a la seu de l’Obra Cultural Balear i gestionat per una societat propera a la institució. I per què ha estat batiat com a Omissió? És molt senzill: si es mira cap al carrer, hi apareix primer la seu Paraula, on es troben els serveis lingüístics; després ve la seu de l’Obra i, finalment, com passa amb els pecats, ve l’Omissió.

Èxit del Cafè per la llengua
Dissabte tingué lloc a Sant Joan el Cafè per la llengua, acte organitzat per l’Obra. La sorpresa fou que s’hi presentaren més de cent persones. L’assistència sorprengué els mateixos organitzadors.

Queixes per la batalla lingüística
En veu baixa, ja s’han escoltat les primeres queixes dins el PP per la nova política lingüística que ha emprès el partit. Aquestes queixes provenen de la Part Forana, on no es comprèn per què s’ha de cercar aquesta tàctica de confrontació. Alguns segments nacionalistes ja estarien informats d’aquesta disconformitat. Això vol dir que en algunes ciutats i pobles de Mallorca no hi haurà baralla a causa de la llengua, ni prop fer-hi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Balàfia, fa mes de 15 anys
S'han deixat es Pensament
Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente