algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

De Santos, un any després

L'extinent de batle d'Urbanisme assumí responsabilitats de gran transcendència i fou molt lleial a l'expresident Matas

Ara fa un any que esclatà l’escàndol Javier Rodrigo de Santos. dBalears informà puntualment i des del primer moment d’aquell cas, que sacsejà l’opinió pública com poques vegades ha passat a Balears. De Santos, acusat de presumptes abusos a dos menors, de gastar-se doblers públics a Casa Alfredo i de suposades il·legalitats amb el castell del parc de la Riera, va ser entre el 2003 i el 2007 el tinent de batle d’Urbanisme de Palma.

Per les seves mans i sota la seva signatura passaren 20.500 llicències d’obres, entre menors i majors; la dura negociació de Son Espases i tota la problemàtica que envoltava la construcció del metro. Assumí responsabilitats de vertigen en una conjuntura de boom econòmic i d’especulació de terrenys.

Molt lleial a l’anterior president Matas, es menjà l’execució de nombrosos objectius polítics que li produïren un desgastament personal indubtable. El seu comportament privat explica en part la pressió a la qual estava sotmès. El seu protector és a Amèrica. L’únic que li queda és el silenci.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M.O., fa mes de 15 anys
Hem de reconéixer que es parc de sa riera on juguen tants de nins i nines està molt bé!!! Possiblement és lo únic bé que ha fet!!!!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente