algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

No vagi per dit

Esquerra i el finançament
Ahir hi va haver reunió de la direcció d’Esquerra Republicana a Barcelona, amb la presència de representants balears. La impressió d’aquest partit és que fins després de les europees no hi haurà finançament. Zapatero telefonà ahir a Joan Puigcercós, president d’ERC, per donar-li "garanties" d’un "bon finançament" a canvi del seu suport al Congrés. S’ha de pensar que el PNB rosega claus perquè els socialistes volen formar un govern a Euskadi amb el suport del PP . El preu de Puigcercós és clar: finançament just i com més aviat millor. El problema és que "Zapatero no compleix les seves promeses ni amb tot el Col·legi Notarial devora".

Ral·li al parc de les Estacions
El pròxim dia 18 serà un bon dia per als brusquers. Es tracta de la cinquena edició del ral·li Mallorca Clàssic, la sortida simbòlica del qual serà al parc de les Estacions de Palma. Hi haurà devers 70 vehicles d’època, inclosos alguns de valor incalculable. Els ciutadans els podran veure des de les 17.30 hores. La sortida, que cada vehicle farà per separat, serà a les 20.00 hores.

Presidència del PP de Palma
És molt probable que la setmana que ve ja se sàpiga qui serà el "tapat" de la cúpula balear del PP que aspirarà a presidir-lo a Palma. Es comenta que no és cap dels noms que han sortit fins ara.

Rosa Calafat, vicepresidenta
Rosa Calafat, mallorquina i professora de la UIB, ha estat nomenada vicepresidenta del consell assessor de programació i continguts de la Corporació Catalana de Televisió (TV3, C33 i Catalunya Ràdio). Calafat va ser presentada per Esquerra perquè formàs part d’aquest consell. Després, hi ha hagut cosens per fer-la’n vicepresidenta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pau, fa mes de 15 anys
Enhorabona i bona feina, que n'hi ha molta. Esperem que es notin canvis en poc temps. Algunes propostes:

- Desconnexió als informatius per les IB, PV i CN.
- Traducció simultània a les entrevistes on l'entrevistat parli espanyol i no entengui el català.
- Ús d'un català estàndard de veritat i revisió del llenguatge incorrecte que s'està emprant en molts programes.
- Incorporació de presentadors o/i col·laboradors no principatins.
Valoració:3menosmas
Per part forana, fa mes de 15 anys
Si, enhorabona Sra. Calafat, però a mi que me proposi un partit que mantén i dóna ales a un partit espanyol i sobretot espanylista com el PSOE trob que no fa cap gràcia.
Per cert, a veure si la Sra. Calafat aconsegueix d'una vegada que a TV3 (per exemple a El club) deixin de ridiculitzar la manera de xerrar dels mallorquins, ja que fins hi tot han arribat a dir que seria necessària la traducció simultànea.
Valoració:6menosmas
Per Miquel, fa mes de 15 anys
Enhorabona Sra Calfat.
Valoració:11menosmas
Per Feliç, fa mes de 15 anys
Li desitjam sort en la seva tasca. Enhorabona!
Valoració:6menosmas
Per Pep, fa mes de 15 anys
Molt bé Calafat TV3, ja és hora que tv3 es desprincipatinitzi, Enhorabona Esquerra.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente