muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 8.69°
13°

No vagi per dit

Dinar Antich-Francina
El president del Govern, Francesc Antich, i la presidenta del Consell, Francina Armengol, dinaren ahir junts amb un objectiu central: debatre l’increment dels pressuposts de la institució insular. Francina li pensava demanar un augment de devers 14 milions, però dins el Consell comentaven que ja pegarien bots d’alegria si la pujada final és de set o vuit milions. Per devers el carrer Palau Reial, s’assegura que darrerament han notat certa fredor a l’hora de rapinyar doblers al Consolat. Quan es tracta d’amollar un euro, Antich és més mal de pelar que una magrana.

Conversa amb Esperança Marí
Dijous passat, el president Antich s’acostà a Esperança Marí, diputada d’Eivissa pel Canvi, i li demanà: "Com és que parlau d’eleccions avançades?". Marí quedà bocabadada perquè ella no havia parlat mai d’aquesta possibilitat. Després telefonà al seu partit (Esquerra Republicana), que tampoc no en sabia res. Al cap d’una estona, tot Esquerra parlava d’eleccions avançades...

En el "Telediario"
El Telediario de les tres de la primera cadena de TVE, d’abast estatal, es feia ahir ressò de la crisi política balear. "Corren mals moments per al Govern socialista de Francesc Antich ", digué la locutora. Després parlà del cas Vicens, "lligat a un escàndol urbanístic". La informació acabà amb la sentència següent: "En tot cas, Antich descarta la convocatòria d’eleccions avançades".

El "consejillo" socialista
Com se sap, el Consell de Govern se celebra cada divendres. Però de vegades hi ha consejillo els dijous, en el qual només participen els consellers socialistes. Com és natural, s’hi parla amb molta més confiança, ja que tots són companys de partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.