nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

No vagi per dit

Estiu de canvis a Menorca

Menorca està trasbalsada per un temps de canvis que començà amb la crisi a l’Ajuntament de Ciutadella, quan el batle i 9 regidors més es donaren de baixa del PP i es feren del "Grup Mixt". I a partir d’aquí: ha partit a Lleida el fins ara bisbe, Joan Piris. L’Església menorquina es troba en situació de "seu vacant" regida per un administrador apostòlic, Salvador Giménez. Joana Barceló, durant 9 anys al capdavant del Consell, presentà la renúncia per entrar al Govern Antich. L’ha substituïda Marc Pons, secretari general dels socialistes. També renuncià Arturo Bagur, batle de Maó els darrers 15 anys i ara senador. El rellevà Vicent Tur, tinent de batle d’Urbanisme. Tur serà el batle més jove de Balears, amb 29 anys. La darrera renúncia és la de l’exsenador Josep Seguí, que ha cessat com a conseller i portaveu del PP al Consell. La nova consellera és Salomé Cabrera. Joana Francis Pons Vila exercirà les funcions de portaveu popular.

Projectes per a Eivissa

Ens comenten que el ministre de Cultura, César AntonioMolina, continua entusiasmat amb el projecte de construir un museu fenici a Eivissa i que el tirarà endavant, tot i les retallades pressupostàries, sempre que tingui el compromís de la consellera Bàrbara Galmés de mantenir-ne les instal·lacions.

Joan Mesquida i la casa a Madrid

Algú deu estar molt empipat perquè el mallorquí JoanMesquida, actual secretari d’Estat de Turisme i exdirector general de Policia i Guàrdia Civil, continuï vivint en un pavelló de la Benemèrita a Madrid.Segons l’ABC d’ahir, s’ha modificat una ordre general i s’al·leguen motius de "seguretat" perquè algú que no està lligat ara amb el Cos pugui fer ús de les instal·lacions. Segons el rotatiu, es produeix una discriminació greu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.