algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

No vagi per dit

Mallorca eròtica en xinès
Ben contents deuen estar l’artista Joan Bennàssar i el glosador Felip Munar, autors del llibre Mallorca eròtica que edità l’Institut d’Estudis Baleàrics quan el dirigia Gabriel Janer Manila. Ens arriben notícies que els xinesos han quedat meravellats amb aquesta obra i que estan negociant fer-ne una edició traduïda a la seva llengua. Espectacular.

Esclata-sangs el mes de maig
No són bromes: els darrers factors meteorològics han fet aparèixer esclata-sangs en un bosc pròxim al túnel del puig Major. Les persones que els varen trobar no se’n podien avenir, d’aquest fet insòlit, qui sap si atribuïble al maleït canvi climàtic.

La plaga dels grumers
Encara no fa temps de nedar, però entre els que ja s’han llançat a l’aigua ha corregut la veu del perill dels grumers a les costes de Mallorca. Se sap de diverses persones que n’han estat picades i se’n veuen pertot arreu. I això que encara no ha arribat la calor. O les autoritats reaccionen o els turistes ho poden passar enguany molt malament. La plaga amenaça de ser perillosa.

El terror dos mares
Dins el PP es parla molt de l’esperit combatiu i llançat de Carlos Delgado i de la seva mà dreta, Ramón Pita da Veiga,, amb vista al congrés del PP. No és estrany. Ambdós són descendents de comandaments de l’armada que començaren la seva carrera a l’antic règim. Ramón és nét de l’almirall Pita da Veiga, que dimití heroicament de ministre de Marina quan Suárez legalitzà el Partit Comunista. Carlos és fill del coronel Delgado, de la Intendència de l’Armada, que durant molt de temps va estar al capdavant de l’economat de Marina, situat al moll Vell de Palma. No debades, a Carlos i a Ramón els diuen ara el terror dos mares.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.