muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Massa tard?

Quan un veu el que està passant amb l’acció de la Justícia al cas del Pla Territorial de Mallorca, Son Oms, Andratx, etc., es fa moltes preguntes. La primera que em ve al cap, després de la satisfacció per la persecució de la suposada corrupció, és per què ara s’actua amb tanta intensitat. Per què durant tants d’anys no s’ha fet res i ara això sembla una exhibició judicial d’actuacions que pretenen acabar amb la corrupció? Quines novetats hi ha? Per què ara Son Oms si fa anys que se’n parla? Per què ara la querella criminal? Per què fins ara no feien cas a les denúncies presentades per delictes mediambientals, urbanístics, etc.?

Ja dic que em sembla perfecte aquest canvi d’actitud, però em deman a què respon.

Ahir va ser un nou despatx d’advocats el que va ser registrat. Montis, Vicens i Morales són a l’ull de l’huracà per un cas que va passar fa molts d’anys? Per què la Fiscalia no ha fet res fins avui? És que ara en té més proves?

Esperem que, com a mínim, amb totes les garanties judicials pels afectats es faci justícia. I fer justiciar és saber la veritat de tots aquests entramats urbanístics, que salpiquen quasi tothom menys l’expresident del Govern Jaume Matas i l’expresidenta del Consell Maria Antònia Munar.

Val a dir que el cas que ara es tracta afecta Vicens i Morales, abans de tenir cap responsabilitat política, per tant no sé quin lligam –si és que en té– pot tenir això amb altres actuacions com les del PTM.

La cosa està ben calenta. Continuarà...?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 15 anys
Uep! Veig que n´hi ha d´altres que fan servir "joan" per signar els seus comentaris com he fet jo fins ara: serà qüestió de canviar-ho. Força, Pere- joan a. coll
Valoració:0menosmas
Per Toribio Calzón, fa mes de 15 anys
Español: Nunca es tarde si la diche es buena
Mallorquí:
Mai no és tard si sa ditxa es bona
Valoració:0menosmas
Per Tomeu Roca, fa mes de 15 anys
Pooo, un rebost buit en fa de po!
Valoració:0menosmas
Per Tomeu Roca, fa mes de 15 anys
Una bona esquitxada de sotal no els hi aniria malament.
Valoració:0menosmas
Per Jaume Rosselló, fa mes de 15 anys
Per sap que n'hi ha de molta, de gent, que li farien creure que la Mare de Déu és Joana!
Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 15 anys
Pere, val mes tard que mai, tens por ?
Valoració:0menosmas
Per Jaume, fa mes de 15 anys
La manca de mitjans de la Justícia és crònica. Ja se sap, els delinqüents sempre van per davant de la Justicia (i no una passa, moltes). El que hem d'exigir són més recursos per a la Justicia per que puguin investigar tots els casos que s'els presenten.
Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 15 anys
Pere, "salpiquen"??!!
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente