nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

Ginard fa esport

Diumenge horabaixa veren el batle de Campos i vicepresident d'UM, Guillem Ginard, corrent sobre patins pel passeig marítim de Palma. Anava perfectament vestit per a l'ocasió, i els que el veren diuen que marxava a molt bon ritme. Fins ara era poc coneguda per Palma l'afició a l'esport de Ginard, que vol mantenir-se en bona forma.

L'informe de Selva  

Ara que Hidalgo és a la barra hi ha molta expectació a Selva per l'informe que està acabant la Guàrdia Civil sobre les 32 cases presumptament il·legals construïdes al terme i denunciades per un ciutadà de Llucmajor. El passat dia 3, dia de la Creu, patrona de Camarata (barriada molt popular de Selva) es va complir un any de la presentació de la denúncia a la Fiscalia. Diuen que el batle Joan Rotger està d'allò més pendent del que dirà la Benemèrita.

Cancún  

Ens arriben notícies llunyanes, però fiables, d'una reunió recent a Cancún en la qual un exdirigent polític balear que ara viu a terres transatlàntiques oferí terrenys a un empresari mallorquí conegut perquè ha diversificat molt la seva activitat.

Diari en català  

Un diari de Barcelona escrit en llengua catalana ultima una edició per a Mallorca. La publicació podria sortir molt aviat.

Joan Pol  

Resulta cridaner que una persona suposadament assenyada com Joan Pol, antic director general d'Interior, doni suport públic a la candidatura friki del PP. Tan marginat estava aquest home per anar a caure tan baix?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.