nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El toro d'Osborne

A Mallorca ja només resta un toro d'Osborne, que es troba a la carretera de Manacor. Al seu interior, s'hi pot llegir una pintada molt curiosa: Mallorca is not Spain. Visca el rei en Jaume! Està clar que el sentiment nacionalista cerca tots els llocs cridaners que pot per expressar-se.

Els avisos a Damià Vidal  

L'exgerent de Bitel Damià Vidal va ser advertit seriosament per part d'alts càrrecs de l'actual Govern perquè tornàs els doblers que mancaven a la caixa. Hi havia la intenció d'apaivagar la qüestió si Vidal pagava. S'ha de recordar que en l'actualitat hi ha no pocs responsables polítics que són professors de la UIB, igual que Vidal. Però aquest es posà dur, digué que no tornava ni un cèntim, i que anassin al jutjat si volien. I així passà. Acabà detingut i imputat. Pocs dies després, un antic alt càrrec del PP d'una altra Conselleria, la d'Indústria, tornà voluntàriament els doblers que també li reclamaven. Es veu que prengueren llum de na Pintora.

Estaràs escriu a la militància  

La presidenta del PP, Rosa Estaràs, ha enviat una carta extensa en català a tots els afiliats, en què els anuncia que serà candidata per liderar el partit en el pròxim congrés autonòmic. També els expressa les seves inquietuds i objectius. Encara que la carta té deu faltes d'ortografia -que segurament no hi serien d'haver-se escrit en castellà-, allò important és que la candidata es dirigeix a la militància popular en català. Per cert, Rosa Estaràs es refereix al «nou horitzó que es presenta a la nostra societat sense oblidar tot el que hem fet quan hem pogut governar, corregint els errors que s'hagin pogut cometre...».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.