algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Gràcies Ajuntament d'Inca

Gràcies Ajuntament d'Inca per no fer cas als ciutadans, com a no respondre una carta adreçada al departament de Serveis, en què se sol·licitava el canvi de lloc d'uns contenidors de deixalles a uns cinc metres, perquè estiguin a la vorera d'una plaça, com ho estan els de l'altra vorera de la mateixa plaça i no davall les nostres finestres, amb les molèsties que tots sabem que ocasionen. La carta té entrada a l'Ajuntament amb data de 27/08/2007, núm. 11097, i fins ara no hi ha hagut cap resposta.

Gràcies una altra vegada per no respondre tampoc a una carta adreçada també a Serveis, amb entrada, aquesta, a principi de 2007, a la qual, resumint, demanàvem qui tindria responsabilitats si no es podia accedir als comptadors d'aigua de la nostra escala o hi havia algun problema amb això, ja que havíem cedit (a petició del mateix Ajuntament) el lloc que ocupen a l'associació Amadiba perquè el tancàs, ja que muntava un local als baixos del nostre edifici, i així tenien tot l'espai tancat i també el podien aprofitar més. Avui, tampoc no hem rebut cap resposta (la carta és de la comunitat i no els puc donar el número d'entrada del registre perquè no la tenc jo).

Fent un encís, ens va sorprendre que, un mes i mig abans de les eleccions autonòmiques de l'any passat, per abril s'inauguràs aquest local d'estada diürna per a discapacitats d'Amadiba amb la instal·lació d'una gran carpa inflable amb distintius de l'Ajuntament d'Inca i amb l'assistència de totes les autoritats amb torrada inclosa, però, i a pesar d'haver ocupat sis llocs d'estacionament per fer-ne tres de minusvàlids, a data d'avui, més d'un any després, encara no s'ha obert el centre.... Sempre s'inauguren coses abans de les eleccions, però amb més d'un any d'antel·lació.... Això és tenir un poc de cara dura.

I gràcies en darrera instància, per pujar-nos el famós IBI, més d'un 20% de mitjana cada any des del 2004. Veurem aquest 2008 quant pujarà. Llàstima que a Inca no som tan espavilats com a Llucmajor i sí bastant estirats, i no protestarem, perquè no es pensi ningú conegut que tenim problemes per pagar cap cosa que ens demanin, que anam sobrats.

Per això, hem de continuar votant el PP a Inca, que faci amb els nostres doblers el que els plagui i com els plagui (bosses Dijous Bo, piscina cuberta -excedent-, mercat cubert -quant ens costarà sobre el pressupostat?-, pagar camionades de fems d'altres pobles, caríssimes campanyes de publicitat, etc, etc.), i sense fer-nos ni mica de cas als ciutadans, que no ens mereixem ni una resposta....

Tal vegada sigui perquè les pròximes eleccions encara queden bastant llunyanes. Doncs per a la pròxima, ja ho sabrem.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.