muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
16°

Silenci a Son Espases

Fa un parell de dies el vent va bufar molt fort a la zona de Son Espases, on es desenvolupen les obres del macrohospital. Durant uns instants es produí un silenci sepulcral entre els operaris, ja que es recordà el cap de fibló de fa uns mesos que s'endugué una caseta d'obres. L'altre dia, però, la ventada no hi causà cap desperfecte.

Continua la tasca arqueològica

Per cert que a Son Espases continua la tasca dels arqueòlegs. S'han fet noves troballes de restes d'àmfores romanes i púniques però, segons alguns experts, «dins del que estava previst i sense que això afecti el desenvolupament del projecte». Com se sap, i pel que sembla, a la zona hi va haver un assentament romà.

Catedral de Palma

Els canonges de la Seu de Palma haurien de replantejar els seus horaris de visita. Ens comenten que aquesta Setmana Santa passada varen ser centenars els turistes que es passejaven pel seus voltants amb la intenció d'entrar en el temple, però no ho podien fer perquè en festes de precepte just obre una hora els capvespres. Tanta actuació de Miquel Barceló i tants de milions invertits, per això?

Son Moix

Des que el passat mes d'octubre el cap de fibló provocà destrosses a Son Moix, les persones que empraven aquestes instal·lacions han d'acudir a les piscines de s'Estel o de Son Hugo. I això serà així fins que s'arreglin, cap al 2010. L'emprenyadura és grossa, naturalment, perquè... passaria el mateix si les destrosses haguessin ocorregut a l'Ono Estadi i el Mallorca no pogués jugar a futbol?

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.