algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 18°
18°

Posicionaments dins el PP

Ja han començat els moviments amb vista a agafar posicions en el congrés del PP del pròxim juliol. És prou sabut que la presidenta, Rosa Estaràs, vol una important renovació dels organs directius, condició a partir de la qual se sentiria molt més còmoda a l'hora de continuar al front del partit. Però també es mouen altres pesos pesants. En concret, Jaume Font, que s'està convertint en el líder de la Part Forana i que si pacta amb Estaràs seria el número dos, encarregat de dur el maneig en la gran travessia del desert que seran els pròxims quatre anys per als conservadors.

«Visió global de Palma»  

La intenció de Cort, juntament amb el Govern balear, de convertir la meitat dels carrils de les Avingudes de Palma en àrea exclussiva per al tramvia, els autobusos i carrils bici, «s'ha d'inscriure dins d'una visió global de Palma», segons afirmen fonts municipals. Dins aquesta visió s'hi podria situar fer un segon cinturó, que no tindria perquè ser una autovia, que servís d'oxigenació del centre, que hauria de ser més turístic i residencial i no tan farcit d'oficines i activitats que estarien millor ubicades a altres indrets de la ciutat.

Sodoma i Gomorra  

En ambients polítics de l'esquerra ja es comença a anomenar a la Gerència d'Urbanisme de Cort dels temps de Rodrigo de Santos com Sodoma i Gomorra. Es fa en to de broma, però és possible que aquella època de l'urbanisme palmesà ja quedi batiat per sempre. Ara la qüestió ja està en mans del fiscal, però les decisions preses a l'època De Santos quedaran marcades dins la història de la ciutat, inclosa la gran quantitat de llicències d'obra concedides.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.