algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

La UIB i el lapsus De Santos

L'altre dia un professor de la UIB impartia una classe d'antropologia cultural. Explicava als alumnes alguns conceptes del Das Kapital de Karl Marx. En concret les relacions socials de producció. Tanmateix, l'home, que havia llegit el diari de bon dematí, digué als alumnes: «Bé, ara parlarem de les relacions sexuals de producció». Els alumnes es miraren bocabadats els uns als altres. Aleshores el professor s'adonà de l'errada i sortí del pas així com va poder. Els digué: «Perdonau, ha estat un lapsus De Santos».

Els 300 milions del tramvia

Si s'acompleixen les promeses de Zapatero, no falta gaire temps perquè comencin a arribar els 300 milions d'euros necessaris per poder aixecar el tramvia de Palma. Quan comencin a arribar, podrà ser possible escometre aquest gran avenç per al transport públic de la capital de les Balears tot i les dificultats tècniques que suposa aquest projecte. Queda per veure com es durà a terme a la pràctica la línia que vagi des del centre de Palma fins al Coll d'en Rebassa en direcció a l'aeroport.

Canvis dins el PP

Es comenta dins el PP que la idea de renovació que té la presidenta Rosa Estaràs amb vista al congrés de juliol és molt, però que molt seriosa. Vol donar pas a gent jove i a noves cares, i s'augura una netejada a fons. També es dóna per segur que té el suport del president Mariano Rajoy. Passades les festes, ja es podrien començar a barallar noms de persones amb projecció dins la formació conservadora. I sembla ser que a l'hora de la veritat no tindrà gaire oposició interna. En aquest moment ningú no està per a gaire bromes en el si del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.