algo de nubes
  • Màx: 15.62°
  • Mín: 7.61°
15°

Per què no van a la vaga els d'Hisenda?

Si ens obliguen a pagar els imposts, hi estiguem d'acord o no, perquè si no ens amenacen amb multes i la presó, és perque l'Administració funcioni de manera correcta. Amb això vull dir que ahir vaig quedar de pedra quan en sentir per la ràdio que la vaga dels funcionaris de Justícia endarrerirà un any l'activitat dels jutjats.

Què et pensaves, torero? La Justícia ja és lenta de per si, però que afegeixi un any de plus al seu retard «natural» és frustrant a més no poder. I jo pens que ja m'agradaria que es posassin en vaga els funcionaris d'Economia i Hisenda. Per què no ho fan, aquests senyors? Serà perquè, aquests sí, estan ben pagats? S'imaginen, que no ens cobrassin l'IVA ni l'IRPF perquè els funcionaris estan en vaga i duen anys de retard en els cobraments? Vaja, que no haurien prescrit els pagaments! O s'imaginen que els funcionaris d'Hisenda fessin una aturada i no cobrassin les nòmines ni els funcionaris, ni els jutges ni els polítics a final de mes? Vaja, que ho arreglarien aviat.

Però, clar, si som els ciutadans els que rebem les bufetades, aquí pau i després glòria. Fins i tot els metges convoquen una aturada i tohom tan content. Com que hi ha assegurances privades, au venga, a curar-se i a operar-se a la Planas o a la Rotger. I si no, toca fotre's.

Quin país, on vivim!

Joan Comes. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.