algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

Institut Municipal d'Esport? esport per a qui?

Sr. president de l'IME:
Sé que vostè està molt ocupat i que per tant, així vull pensar d'entrada, no té temps de contestar les cartes que reiteradament li he fet arribar sobre el mal, per no dir nefast, funcionament de certs aspectes de l'IME. Des de fa molt d'anys, anualment a principi d'any faig religiosament el pagament de la quota de sòcia.
Segons diu la informació que vostès fan present per totes parts, tinc dret a la pràctica del meu esport a les seves instal·lacions. Però ves per on -per cert el meu esport és la natació, que practico per prescripció facultativa per un problema a l'esquena- sempre trobam entrebancs per poder nedar: campionats del que sigui, carrers ocupats per clubs de natació, mantes que no se col·loquen a piscines exteriors i fan que aquestes siguin inutilitzables, i moltes i moltes altres circumstàncies.
Aquests dies, sense anar més lluny, de 10 carrers de la piscina de Son Hugo, només un era per als abonats. La paraula «abonat» no fa discriminació d'edat i sexe, per això ens trobam a un sol carrer persones que neden fent el «perrito», joves que ho fan a tota velocitat i persones com el meu cas que nedam a un velocitat adequada.
També, què passa quan, com succeirà durant la primera quinzena d'abril, tenen tancada la piscina per competició? Ens tornen la part proporcional del que hem pagat? O sigui, una vint-i-quatrena part de la quota. Senyor president, només vull fer-li una pregunta: Vostè vol que la gent faci esport? O considera que l'IME només ha de fer maratons, campionats, etc. Sé que aquest escrit, mai tan ben dit, servirà per fer «ratlles a l'aigua», però a algú li ho havia de dir.

Si les eleccions fossin més properes, vostès probablement s'omplirien la boca de bons objectius i vostè com a esportista hauria de saber millor que ningú les dificultats dels ciutadans del carrer, que també paguem imposts i en el meu cas quota, tenim per a la pràctica de l'esport.

Ben cordialment: Margalida Bonnín. Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.