algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

Es Poriol i el pla de primera infància

L'escola Infantil Es Poriol de Ciutadella de Menorca vol manifestar públicament el nostre suport a tot el Pla de Primera Infància que, promogut pel Govern balear, suposarà una política conjunta de Govern, CIM i Ajuntaments, que permetrà una estabilitat del finançament que rebem les escoletes. A la vegada veim que el Pla, també és molt ric pel que afecta a l'educació de l'infant en el tram 0-3 en relació no només a l'ambit escolar sinó també familiar i en tota la globalitat de l'infant.

Ens preocupa que algunes escoles rebin amb reticència aquest decret, ara que a la fi s'obre una finestreta que l'únic que vol, es marcar uns requisits mínins, com per exemple el fet que el personal tengui la titulació adient i uns continguts educatius. Serà un gran pas aconseguir, a nivell balear, el que ja fa temps que amb ajuda dels ajuntaments i el Consell Insular anam aconseguint a Menorca: tenir una escola de qualitat en què tot el personal lluita perquè els nostres alumnes desenvolupin totes les seves potencialitats cognitives dins d'un entorn de benestar.

Creim que és de justícia anomenar la persona de Vicens Arnaiz que ens ha acompanyat i encoratjat aquests anys i que ara li han donat l'oportunitat de coordinar i assegurar aquest Pla. Esperam que les concrecions d'aquest puguin ser assumides per la majoria de centres de les Illes Balears, ja que açò repercutirà en la millor atenció als infants de la nostra comunitat.

Les mestres de l'escola infantil Es Poriol.
Ciutadella de Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.