algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Tres anys i dos mesos

Han hagut de passar tres anys i dos mesos perquè Maria Salom revelàs perquè reia a les totes amb els seus companys Eduardo Zaplana i Martínez Pujalte en la comisssió de l'11-M el dia que havia de comparéixer Pilar Manjón. Salom digué que «per primera vegada tenc l'oportunitat d'explicar.me». Succeí que un polític havia fet una broma «abans» que la comissió es posàs a treballar i tots rigueren. El més curiòs, tanmateix, és que s'hagi torbat tres anys a desfer la manipulació.

Satisfacció a Unitat  

Unitat fa una campanya de proximitat amb un acte a tres pobles diferents cada dia. La seva presència es nota molt més a la Part Forana que a Palma, i en alguns pobles hi ha més pancartes seves que de cap altra formació. Segons Unitat, ara tindrien a totes les Balears entre 35.000 i 40.000 vots dels 45.000 necessaris per assegurar un diputat. A Palma la cosa va més «lenta», però els darrers dies de campanya es consideren «claus». També seran molt important els actes que se celebraran prest a Inca i Alcúdia.

Cap a la majoria absoluta  

El míting de Zapatero a Palma serví per alguna cosa més que per veure'l. Responsables destacats del seu seguici confessaren que l'avantage sobre Rajoy és molt superior al que diuen les enquestes, i que l'objectiu no és «guanyar», sinó la majoria absoluta. La confiança és molt superior a allò que es comenta en públic.

«Camarada» Carlos Dávila  

Al País Valencià es fan creus de com pot seguir en antena el programa de Carlos Dávila a Canal 9 després que qualifiqués Boris Izaguirre d'«abreculos». Pel que sembla, els valencians s'han avesat a les tendències ultradretanes de la seva televisió i de personatges com Dávila, però no a la grolleria. Dávila era una de les estrelles d'IB3 en temps de Maria Umbert. Conduïa un programa que es deia Mira lo que hay.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.