algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

A Madrid a llepar culs (amb l'AVE)

Les preguntes de la setmana són: Qui dimonis vol anar a Madrid? Què se li ha perdut a algú a Madrid? Saben què és un pa amb oli, a Madrid? Parlen català, a Madrid? Tenen el Barça a Madrid? Si les respostes són «ningú», «res» i «no», heu contestat bé el qüestionari i podreu passar a la segona fase que és aquella en què podreu manifestar la vostra indignació contra tots aquells que han fet possible que l'AVE uneixi Barcelona i Madrid. Sincerament, aquesta és la infraestructura més inútil que no s'ha fet mai. Si volien tirar els doblers d'aquesta manera, que se n'haguessin anat a fer escoles o hospitals per Àfrica per després deixar-los podrir per falta de medicaments. Si el que pretenien, en canvi, no era llançar doblers sinó tocar els collons, endavant, ho han aconseguit. Ara ja hi ha un total de 13.000 persones al dia que podran anar a Madrid en tren i flipar perquè van a 300 quilòmetres per hora (uau, que dirien alguns). Mentre, 400.000 persones que cada dia agafen les línies de rodalies continuen putejades. No sé gaire de números, així que calculau la proporció vosaltres mateixos, però és aproximadament del 3% (oh, número maleït). Però sobretot responeu a la pregunta: què se li ha perdut a un català a Madrid? Si sou dels que heu contestat «els doblers de les balances fiscals» o «els papers de Salamanca» heu respost de manera correcta i, a més a més, sou dels que convindreu que aquesta nova infraestructura és la gilipollada més gran que heu vist inaugurar al llarg de la vostra vida.

Direu que això de l'AVE potser no afecta gens la gent de les Illes, que són qüestions que només afecten Catalunya. Us equivoqueu. Hi ha prop de 6.000 persones de les Illes que viuen a Barcelona. La xifra se dispara si comptem tots els de Catalunya. I d'aquests, uns 4.000 empren el servei de rodalies de Renfe com a mínim dos cops a la setmana. Si feis una llista de municipis de les Balears veureu que 4.000 són moltes persones. Idò hi ha 4.000 persones que fan servir un sistema de transport que ha estat gairebé perseguit i putejat a les totes per culpa de les obres d'aquest AVE que, amb sort, faran servir com a molt 13.000 persones al dia (si continuem amb les proporcions, mentre 3.880 ciutadans de les Illes desplaçats a Barcelona fan servir les rodalies, només 120 pugen a l'AVE per anar a Madrid). Mireu fins a quin punt ens afecta aquesta tonteria de l'AVE.

I la inauguració ha arribat en la setmana de la infàmia. La setmana en què 11 diputats de Convergència han arribat tard per votar a favor de Kosovo i rentar la imatge de Catalunya i desvincular-la del ridícul internacional que està fent Espanya una vegada més i el ministre Moratinos, ajudat per Bono (l'home que ejcup quan parla), en particular. La situació és greu. Un parlamentari que arriba tard al parlament no sols demostra ser un impresentable sinó que hauria de ser amonestat severament. En primer lloc pel seu partit en qüestió -estaria bé tres mesos de suspensió de sou- i en segon lloc pel parlament -estaria bé sis mesos més de suspensió de sou-. Els parlamentaris que van al parlament i no escolten, llegeixen el diari i es dediquen a fer el gilipolles dia sí i dia també són indignes d'ocupar el lloc que ocupen. I amb parlamentaris indignes no s'aconsegueix res. Els catalans mai no aconseguiran la independència amb el grau notable d'absentisme i d'imbecilitat que hi ha al Parlament (entre tots els grups, eh!). Això sí, podran anar a Madrid a llepar culs, que és el millor que saben fer, i anar-hi amb l'AVE, que queda molt modern. Tant de bo caigui la Sagrada Família. M'ho passaria teta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.