algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

L'acte de l'Auditòrium

La coalició de partits que integren Unitat fan una feinada amb vista a l'acte central de la campanya, que se celebra demà a l'Auditòrium de Palma. Ja n'han anticipat que tendrà un caràcter «ludicofestiu», ja que és el primer míting massiu de tots els nacionalistes junts que se celebra a Mallorca des de la Transició. Tot i així, s'espera que el discurs que farà Pere Sampol serà altament reivindicatiu davant la presència dels dirigents de tots els partits que conformen la coalició. Hi ha expectació per saber si Maria Antònia Munar hi serà present.

Funcionaris i jutges  

Hi ha un cert malestar entre els funcionaris de Justícia, actualment en vaga, perquè veuen que jutges i secretaris mantenen una posició molt més tímida «de darrere la roca». Consideren que ells han de dur el pes de la protesta i després «jutges i secretaris, que són els nostres caps, també se n'aprofitaran». Com se sap, els jutges anunciaren fa uns dies una protesta centrada a fer el mínim imprescindible. Mentrestant, els funcionaris han protagonitzat un bon i nodrit ventall de vistosos actes reivindicatius.

El PP anima els seus  

Dins el PP es comenta que aquest partit té moltes possibilitats de guanyar les pròximes eleccions generals ja que, segons les dades que es van coneixent, l'índex d'abstenció pot ser molt alt. Segons les seves previsions, aquest fenomen els beneficia a ells, ja que als passats comicis del 2004, guanyats pel PSOE, existí l'allau participativa de darrera hora arran de l'atemptat de l'11-M. Dins el PP es considera que aquests són els vots més propensos a tornar a l'abstenció dins una situació «més normal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.