algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Sensatesa

El conflicte de la Justícia ha de trobar una ràpida solució. Ja s'està complicant massa i comença a ser alarmant per a la societat, pendent de molts judicis i tramitacions. Seria convenient que l'Adminsitració central fos sensible amb les demandes dels seus funcionaris. I més ara que Zapatero es dedica a fer tot tipus de promeses de cara a la campanya electoral amb ajuts i suports per a amples capes de la població d'allò més variat i imaginatiu.

Però a l'hora d'atendre un col·lectiu de funcionaris amb unes reivindicacions en principi justes pel volum de feina i de responsabilitats que tenen, tot són entrebancs. Cal que imperi la sensatesa i cedeixin ambdues bandes i que s'arribi a un acord abans d'entrar en «escenaris més radicals» segons afirmen els sindicats.

Si a qualcú no li beneficia aquesta imatge d'enfrontament és al Govern central, als socialistes, a mesura que s'acosta una cita electoral de resultat ara per ara incert. S'ha de tenir molt present que el descontentament arriba a magistrats, jutges i fiscals, col·lectius d'una importància clau. Alhora, la societat contempla l'espectacle i es preocupa per un possible deteriorament d'una administració fonamental per al funcionament de la convivència. Aquest conflicte s'ha de resoldre ja pel bé de tots.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.