algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Eugenio Hidalgo, periodista

Ens arriben notícies d'Andratx en el sentit que Eugenio Hidalgo està fent pràctiques periodístiques. L'exbatle demanà a coneguts seus si tenien alguna fotografia de Maria Isabel Seguí, que era arquitecta municipal del terme i ara també imputada en la causa. Hidalgo reclamava la imatge al·legant que no era per a ell, sinó per a un diari.

«Fair play» d'Antich

Hi va haver una mica de sorpresa ahir quan el president Antich, a la presentació del sistema informàtic unificat de les diferents policies que operen a l'Arxipèlag, va alabar l'anterior administració Matas, autora de la iniciativa. Antich digué que era «una gran idea, pionera a tota Espanya». Alguns dels assistents no s'esperaven aquestes lloances a Matas. No es tracta de l'única decisió adoptada per l'anterior president i actual executiu de la Cadena Barceló que ja estat ratificada per Antich. A l'acte hi havia tres batles del PP, Carlos Delgado (Calvià), Lluc Tomàs (Llucmajor) i José Ramón Bauzá (Marratxí) que es posaren molt contents amb les paraules del president.

Cimera socialista

Sorpresos varen quedar uns companys de treball que dinaven ahir al restaurant El Botxo de Palma en veure entrar per les seves portes l'estat major del socialisme illenc, encapçalat per Francesc Antich i Francina Armengol, juntament amb altres dirigents significats com Miquel Cifre i Aina Salom.

Façana marítima de Palma

Si els socialistes continuen al Govern de Madrid es generaran notícies importants respecte a la solució per a la façana marítima de Palma i per al conjunt del palau de congressos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.