cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

La prova de foc

Hores abans del correfoc que l'Ajuntament de Palma s'ha inventat enguany per Sant Sebastià, el regidor responsable, Eberhard Grosske, estava molt preocupat o, com es diu col·loquialment, «acollonat». Un fracàs hauria estat letal per al polític esquerrà. Tanmateix, Grosske superà la «prova de foc» perquè l'acte va sortir bé.

Menys públic  

Segons la Policia Local, unes 45.000 persones assistiren al correfoc de Sant Sebastià. La xifra és ridícula en comparació a la d'altres anys, quan la mateixes fonts asseguraven que més de 300.000 o 400.000 persones s'havien congregat a Palma per veure els aiguafocs que importà José María Rodríguez del País Valencià. Realment, hi havia molta menys gent diumenge que altres vegades, encara que les xifres dels altres anys ja semblaven aleshores que estaven engreixades.

Presència  

Tot i que varen passar molt desapercebuts, perquè es col·locaren a l'altre costat de la comitiva oficial, la portaveu del PP a Cort, Catalina Cirer, i el regidor Rafel Duran assistiren a l'encesa del fogueró major de Sant Sebastià dissabte passat a la plaça Major.

Primer contacte  

La batlessa de Palma, Aina Calvo, assistí diumenge per primera vegada a unes curses a l'hipòdrom de Son Pardo. De fet, l'antiga professora de la UIB explicà que poques vegades havia estat tan a prop d'un cavall com quan va fer l'entrega dels premis de Sant Sebastià. Així que la presidenta de l'associació del club de dames cavallistes, Maria Garcias, la convidà en tota regla a seure's en un cabriolé i manar un trotó. La fita podria tenir lloc per primavera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.