cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

Darreres vaques

Ens arriben notícies fidedignes segons les quals ha estat desmantellada una de les darreres vaqueries existents a Mallorca. Es tracta de la que hi havia a la finca de s'Avall, els animals de la qual eren famosos en toda la pagesia illenca en els temps no tan llunyans, en què la producció làctia era rendible. Ara, però, un vedell de pocs dies no troba preu o, si el troba, se'n paguen poc més de trenta euros.

IB3-Salom  

Tot apunta que si els treballadors de l'empresa Salom continuen endavant amb el conflicte laboral que en l'actualitat desenvolupen dins IB3, la direcció general televisió pública podria decidir la rescissió del contracte d'aquesta empresa de serveis. De moment, la cúpula d'IB3 ha estat a l'espera que el conflicte es resolgués dins l'àmbit de l'empresa Salom, però si segueixen els problemes tots els indicis diuen que es s'acordarà la rescissió de contracte per acabar amb el problema.

La cap de llista  

La cap de llista del PP al Congrés, Maria Salom, té ficats dins la butxaca els seus caps del partit de Madrid. Això explica que repeteixi en el càrrec sense cap problema. Tothom ha quedat admirat, ja que hi havia pesos pesants que li podien fer, en teoria, molta d'ombra. A l'hora de la veritat no ha estat així.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.