algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Arriben els Reis

Entre ahir vespre i avui de matí han arribat els Reis d'Orient a totes les llars. El Repòrter Tribulete els ha acompanyat en el recorregut per carrers i viles per saber, de primera mà, què han portat a algunes de les personalitats més significatives del món mallorquí. DdB en té la primícia.

AL SENYOR JAUME JAUME.- Un flotador de Toys 'R' Us perquè a l'estiu pugui remullar-se a s'Arenal. I ara, si no té fred, ja sap més que ningú on hi ha un bassiot d'aigua que tapa.

A LA KÀISER.- Una fotografia en banyador de Yasmine Bleeth, la guapa socorrista de Vigilantes de la playa. Per a la dedicatòria ha agafat un vers de Charles Trenet a La Mer: La mer a bercé mon coueur pour la vie. Definitivament la Kàiser passarà a la posterioritat per l'aigua del metro, no per les carreteres. Si mirem papers, ben segur que trobarem ja era grumet amb el Baleares

A NANDA RAMON.- Un picassó. Tot és qüestió de posar-s'hi. Si vol enderrocar el monument de sa Feixina que no estigui per eines.

A MARIA ANTÒNIA OLIVER (de Memòria Històrica).- Una cadira aplegadissa. Si tenim en compte que el monument feixista de Portocristo va ésser enderrocat per iniciativa d'un batlle conservador, convé que s'assegui i faci calça. Pel cap baix li queden tres anys i escaig d'espera per a plantejar-se seriosament la possibilitat de derruir el monòlit al Baleares.

AL PARE MARCH.- Una ratera per aplegar l'enemic, una granera per agranar arreu i un xupa-xup per endolcir les amargors de la vida.

A JORGE LORENZO.- Aquell llibre de català que tenia a BUP i que ben segur que no va obrir mai per falta de temps.

A LA MILITÀNCIA DEL PSM.- Un disc de la New Orleans Jazz Band amb Woody Allen al clarinet, en agraïment d'aquest a l'expedició balear que, en temps del Pacte de Progrés, va viatjar a Nova York per procurar-li un tast de cultura catalana.

A WOODY ALLEN.- Les xeremies dels germans Martorell, perquè s'entretengui i no emprenyi més amb el clarinet.

A PERE SAMPOL.- Un cavall per a encapçalar la Desfilada de la Victòria. Serà el deu de març, l'endemà de les eleccions. Calatrava, que agafa els cèntims al vol, ja s'ha ofert per si s'escau immortalitzar-lo en bronze.

A MIQUEL NADAL.- Una entrevista privada amb Mariano Rajoy. Res a veure amb la que sostingueren Hitler i Franco a Hendaia. Però igualment se'n parlarà molt.

A MADAME ROSA.- Carbó. Per mentidera. Ho certifiquen el GOB, Amics de la Terra, Secció de Muntanya del Club Pollença, Plataforma pel Parc de Llevant, Salvem la Real, Autovia No, Plataforma per les Fontanelles, Plataforma No al 2n Cinturó, Plataforma en defensa dels Camins Públics Oberts i un fotimer d'entitats ecologistes que estan disposades a mantenir davant qui sigui que si Madame Rosa és ecologista la Mare de Déu nom Joana.

A MARIA JOSÉ FRAU.- Una Mariquita Pérez, d'aquelles que s'anunciaven para niñas acomodadas.

A MARIETA SALOM.- El compromís escrit de Madame Rosa d'aconseguir que encapçali la candidatura conservadora al parlament espanyol. Les eleccions són al març i si tot va com ha d'anar a l'abril serà a Madrid, just a punt per passar per taquilla a treure's l'abonament de les curses de San Isidro. Hi desfilaran més de cent toreros, tots amb els calçons ben ajustats.

A MIQUEL RAMIS.- A causa del to apocalíptic i catastròfic de les seves prèdiques, monsenyor Murgui l'ha convidat a presidir una Missió Popular que ha de superar en tot les dels Paüls. Existeix la possibilitat que més endavant se li encarregui la direcció del Diari de Búger.

AL MOLT HONORABLE FRANCESC ANTICH.- Un llibre de Pérez Reverte, un disc de Sabina i una entrada de llotja per anar a veure jugar el Reial Madrid, tot ben embolicat, lligat i amb l'adreça escrita amb lletra clara, no fos cosa que en passar per Algaida els Reis s'equivoquessin i ho portessin a can Biel Majoral.

A L'HONORABLE CARLES MANERA.- Una botella d'anís Machaquito. A veure si amb tres copes seguides té coratge de fer front al deute del Palma Arena.

ALS MOIXOS DEL PUIG DE SANT PERE.- Una actuació conjunta amb la New Orleans Jazz Band amb Woody Allen al clarinet. Local: ca na Tix. Motiu: recollir diners per a promoure la cultura balear a New Orleans. Tanmateix, la data del concert encara no s'ha fixat i pot acabar a rapinyades. Woody vol obsequiar-nos amb dues hores de jazz dur. Els moixos, en canvi, volen rumba i, si tant voleu, una mica de cúmbia.

EL MOIX DURRUTI I SENYORA.- Entrades per a assistir al concert de Paco de Lucía, Cositas Buenas, i un val perquè, si els lleu passar per la plaça d'Espanya, el senyor Jaume Jaume els lliurarà una orada de les que neden a l'estació Intermodal. Tot Algaida en menja. A la graella, volta i volta, són boníssimes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.