algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

Comissió per a l'Expo

Avui es reuneix la comissió dependent del Govern balear que ha d'estudiar la participació illenca a l'Expo de Saragossa, que tindrà lloc a mitjan any que ve. Hi ha interès perquè aquesta participació sigui important i assoleixi repercussió. Almanco no falten ganes de fer-ho tan bé com sigui possible.

Transferències de Justícia

Demà hi haurà una altra reunió a Madrid entre representants del Govern balear i del Ministeri per continuar avançant en les transferències de Justícia. No se n'esperen resultats definitius, per ara. La qüestió de fons, com sempre, són els doblers, ja que a la Conselleria de Presidència li agradaria que quedassin clars els compromisos d'inversió per part de l'Executiu central. No es volen assumir competències perquè, per exemple, els immobles que s'entreguen no han estat rehabilitats i suposen despeses suplementàries.

Mor el pare d'Eduard Riudavets

El pare del diputat del PSM de Menorca i secretari primer del Parlament, Eduard Riudavets, va morir divendres passat i ahir va tenir lloc el funeral en memòria seva a l'església de Sant Diego d'Alaior. El diari vol transmetre al diputat i a la seva família el més sincer suport en un moment difícil.

Estaràs va a l'alça a Madrid

Un diari econòmic estatal situà ahir la presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, entre els valors a l'alça que envolten el líder popular, Mariano Rajoy, amb vista a les eleccions generals. El rotatiu parla d'una nova generació de polítics en la qual també inclou Soraya Saénz de Santamaría, Juan Costa i Alberto Núñez Feijóo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.